Συνάντηση Σωκράτη Βαρδάκη με συμβασιούχους του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Petite Perle 300×250

Συνάντηση με συμβασιούχους του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ 2020 σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης.

Οι συμβασιούχοι εξέφρασαν στον κ. Βαρδάκη την έντονη ανησυχία τους, καθώς η προσωρινή διαταγή παραμονής στις θέσεις εργασίας τους ισχύει μέχρι τις 7/10/22, χωρίς να γνωρίζουν αν θα επιτύχουν νέα παράταση στο επόμενο δικαστήριο που θα ακολουθήσει.

Παρότι η προσφορά αυτών των εργαζομένων είναι σημαντική και οι ίδιοι απαραίτητοι στις υπηρεσίες που εργάζονται, εξακολουθούν να βρίσκονται σε ομηρία. Αντιμετωπίζουν καθημερινά εργασιακή επισφάλεια, με τη χαρά κάθε νίκης στα δικαστήρια που τους εξασφαλίζει μια μικρή παράταση στην εργασία τους, να εναλλάσσεται με το άγχος μέχρι την επόμενη δικαστική μάχη που μπορεί να τους την στερήσει.

Ο κ. Βαρδάκης από την πλευρά του, εξέφρασε τη στήριξή του προς τους συμβασιούχους, οι οποίοι συνεχίζουν να διεκδικούν και να αγωνίζονται για την οικονομική επιβίωσή τους.

Όπως τόνισε ο βουλευτής, «Είμαστε δίπλα στους εργαζομένους αυτούς από την πρώτη στιγμή και οφείλουμε να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση του ζητήματος με κοινωνικά δίκαιο τρόπο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ