Τρία χρόνια συμπλήρωσε η Διοίκηση του ΕΑΚΗ

Τελευταία Ενημέρωση:

Τρία ολόκληρα χρόνια συμπλήρωσε η διοίκηση του ΕΑΚΗ με πολλά και σημαντικά έργα, καθώς και δεκάδες αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενήθηκαν στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις του.

Η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ για τα τρία χρόνια και το ευχαριστώ στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη:

Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από την ημέρα που αναλάβαμε την Διοίκηση του ΕΑΚΗ! 

3 χρόνια που τα είχαν όλα! Όσες όμως δυσκολίες και να περάσαμε στο τέλος πάντα αυτό που έμενε ήταν το συναίσθημα της ικανοποίησης για το αποτέλεσμα.

Το να απαριθμήσουμε τα έργα που έχουν γίνει από το πιο μικρό μέχρι και το μεγαλύτερο δεν έχει νόημα…θα το αφήσουμε να το κάνουν οι χρήστες των εγκαταστάσεων και οι χιλιάδες επισκέπτες.
Δεκάδες αθλητικές διοργανώσεις φιλοξενήθηκαν στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ και στο νεόδμητο Karteros Beach Sports Center.


Στόχος μας ήταν από την αρχή να αυξήσουμε τα χαμόγελα των παιδιών προσφέροντας τους το μέγιστο όσον αφορά τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τις υποδομές. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας και όλους όσους συνέβαλαν και συμβάλλουν για την επιτυχία. 

Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης για την τιμή να μας τοποθετήσει στην Διοίκηση του ΕΑΚΗ και την δυνατότητα που μας έδωσε με αυτόν επικεφαλής των προσπαθειών μας να προσφέρουμε στην πόλη μας.
Τα καλύτερα είναι μπροστά μας μιας και σύντομα θα έχουμε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Λίντο και το Κολυμβητήριο.

Ο Υφυπουργός το οραματίστηκε και πλέον περνάμε στην φάση της υλοποίησης ενός σπουδαίου έργου για το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

Συνεχίζουμε με την ίδια ορμή και όρεξη για το ΕΑΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

Related Articles