Το ΠΑΣΟΚ δίπλα στην κοινωνία ξανά -Από το Γάζι ξεκινάει η ενημέρωση στις επιχειρήσεις

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με πρωτεργάτη την υπεύθυνη του Τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Άρια Κορνηλάκη, κλιμάκιο επισκέφτηκε το Γάζι για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.

Η δραστήρια τομεάρχης με καταγωγή από το Μαλεβίζι ξεκίνησε μια δυναμική εξόρμηση από τον τόπο που την τίμησε και στήριξε την εκλογή της, για να φτάσει μέχρι και τον τελευταίο πολίτη του Νομού Ηρακλείου και να ενημερώσει τους επιχειρηματίες που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις για τα αναπτυξιακά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να μετριάσουν τις συνέπειες από την ενεργειακή κρίση και όχι μόνο.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου:

Δίνουμε το λόγο στις μικρές επιχειρήσεις και στους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά μάχη μέσα στην αγορά και τον έντονο ανταγωνισμό.
Το απόγευμα της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου, ο Τομέας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, μαζί με στελέχη και μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Μαλεβιζίου, επισκέφτηκαν καταστήματα και επιχειρήσεις στην κεντρική αγορά του Γαζίου.
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκαν για τα σημαντικά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύ μικρές εμπορικές επιχειρήσεις, εν μέσω ακόμη μιας κρίσης τα τελευταία χρόνια. Άκουσαν με προσοχή για τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης και του πληθωρισμού που καλπάζει, πλήττοντας επιχειρήσεις και πολίτες σε όλη τη χώρα.

Η τεράστια αύξηση του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων οδηγεί στον μαρασμό και το οριστικό λουκέτο σε πολλές επιχειρήσεις, αν δεν υπάρξει ουσιαστική στήριξη από το κράτος και την πολιτεία.
Στις συζητήσεις που έγιναν ακούστηκαν τα παράπονα των καταστηματαρχών, υπήρξε έντονος προβληματισμός και μεγάλη ανησυχία για το μέλλον που προμηνύεται δυσοίωνο.

Related Articles