Οι εξομολογήσεις της Μαρίας Σάκκαρη για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Στο περιοδικό «Down Town» και στην Αμάντα Φούντη μίλησε η Μαρία Σάκκαρη και έκανε και μια τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Σε ενοχλούν τα σχόλια για την τη σχέση σου με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη;

Για τη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο,  η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυαπασχολεί το τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη, ότι έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη και απλώς κάνω focus σε αυτό. Πάντα υπάρχουν κακόβουλοι άνθρωποι σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου. Είτε αυτό είναι η σχέση σου είτε η δουλειά σου, πάντα θα βρουν κάτι να πουν. Εγώ ξέρω ότι είμαι καλά με αυτό τον άνθρωπο, ότι περνάμε πολύ ωραία μαζί και αυτό έχει σημασία.

Σε στεναχώρησε το ότι βρέθηκες στο στόχαστρο συγκεκριμένης μερίδας ατόμων λόγω αυτής σου της σχέσης, την ώρα μάλιστα που αγωνιζόσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν με πολυστεναχώρησε αυτό που έγινε όταν ήμουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θεωρώ ότι ο Κωνσταντίνος με στηρίζει, οπότε και εκείνη τη στιγμή με στήριξε πάρα πολύ. Βγήκε μπροστά ουσιαστικά και είμαι πολύ ευγνώμων που αυτός ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου με στηρίζει έτσι για κάτι το οποίο ήταν άδικο και προς τους δυο μας και προς όλους τριγύρω μας. Πλέον έχω ανοσία σε αυτό, δεν με νοιάζει τι θα πει ο καθένας, εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη.

Τη σχέση σου αυτή την έκανες μέσω social media γνωστή και η ίδια. Τώρα θα άλλαζες κάτι στο πώς το χειρίστηκες τότε;

Όχι, δεν θα άλλαζα κάτι. Δεν με απασχολεί τι λένε για μένα, για τη σχέση μου, για το οτιδήποτε. Είτε είναι από τα social media, είτε γενικότερα.

πηγή: ekriti.gr 

Related Articles