Σάκκαρη – Σερίφ 0-2: Ήττα για την Μαρία στον τελικό της Πάρμα

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Η Μαρία Σάκκαρη δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά απέναντι στην Μαγιάρ Σερίφ και ηττήθηκε 2-0 σετ στον τελικό του τουρνουά της Πάρμα.

Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του τουρνουά της Πάρμα με αποτέλεσμα να χάσει 2-0 σετ από την Μαγιάρ Σερίφ.

Η 27χρονη Ελληνίδα είχε μεγάλο θέμα με το σερβίς της, έκανε πολλά αβίαστα λάθη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κάτι που επέτρεψε στην Αιγύπτια να κατακτήσει τον τίτλο κάνοντας παράλληλα και την πρώτη της νίκη απέναντι σε αθλήτρια του Top-10.

Από την άλλη η Σάκκαρη έχασε για τρίτη φορά φέτος σε τελικό, ενώ δεν μπόρεσε να πάρει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της και πρώτο από το 2019.

Η Σάκκαρη μπήκε καλύτερα στον τελικό και κατέκτησε τα πρώτα δύο games. Ωστόσο στη συνέχεια η Σερίφ κατάφερε να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα. Στη συνέχεια ακολούθησαν ακόμα δύο breaks, ένα για κάθε αθλήτρια, πριν καταφέρουν να κρατήσουν το σερβίς τους για να φτάσουμε στο 4-4.

Η Σακ έκανε το break και στη συνέχεια σέρβιρε για να κλείσει το σετ, όμως η Αιγύπτια απάντησε με break back για να φέρει το σετ σε ισορροπία. Η Σερίφ έπειτα κράτησε το σερβίς της και με το τέταρτο break της στο σετ κατάφερε να φτάσει στο 1-0 με 7-5.

Το δεύτερο σετ άρχισε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο όπως το πρώτο. Η Σάκκαρη έσπασε το σερβίς της Αιγύπτιας και στη συνέχεια κράτησε το δικό της για να προηγηθεί με 2-0. Η Σερίφ απάντησε με τρία κερδισμένα games για να προηγηθεί με 3-2.

Η Σάκκαρη κατάφερε να κρατήσει έπειτα το σερβίς της για να φέρει το σετ στα ίσα με 3-3, όμως η συνέχεια ανήκε στην Σερίφ η οποία με τρία διαδοχικά κερδισμένα games έκλεισε το σετ και τον τελικό.

Related Articles