Super Cup: Αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών ο Παναθηναϊκός

Petite Perle 300×250

Χωρίς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού (Αργύρης Πεδουλάκης, Γιάννης Ζαφειρόπουλος) πραγματοποιήθηκε η διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών για τους ημιτελικούς του Super Cup 2022 by aegean islands. Οι άνθρωποι των πρασίνων βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου στην αίθουσα για την κλήρωση, αλλά αποχώρησαν εμφανώς εκνευρισμένοι πριν αυτή ξεκινήσει.

Η πρώτη αφορμή ήταν τα κριτήρια επιλογής των επτά (7) διαιτητών μέσα από τους οποίους θα βγουν αυτοί που θα σφυρίξουν στους δύο ημιτελικούς, τον μικρό και τον μεγάλο τελικό, και ο λόγος που αυτή η "δεξαμενή" δεν είναι μεγαλύτερη -οι πράσινοι ρώτησαν επίσης γιατί η διαδικασία δεν πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, πριν από την άφιξη των αποστολών στη Ρόδο. Εν προκειμένω, η αναφορά που έγινε από την ΚΕΔ (Κώστας Μουζάκης, Δημήτρης Μπήτης) έκανε λόγο για επτά (7) διεθνείς διαιτητές, οι οποίοι επελέγησαν με βάση την απόδοση στους αγώνες της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, όταν τέθηκε το ζήτημα των κριτηρίων για το ποιοι θα σφυρίξουν τον μικρό και τον μεγάλο τελικό, η απάντηση της ΚΕΔ ήταν πως οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά το πέρας των δύο ημιτελικών και την αξιολόγηση της απόδοσης των διαιτητών σε αυτούς.

Έτσι, η αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (Αργύρης Πεδουλάκης, Γιάννης Ζαφειρόπουλος) αποφάσισε να αποχωρήσει, κρίνοντας ως αδιαφανή τη διαδικασία.

Θυμίζουμε πως οι επτά (7) διαθέσιμοι διαιτητές για το Super Cup 2022 by aegean islands είναι οι: Ηλίας Κορομηλάς, Γιώργος Πουρσανίδης, Πέτρος Παπαπέτρου, Βασιλική Τσαρούχα, Βασίλης Πιτσίλκας, Δημήτρης Ζαχαρής και Τάσος Κάρδαρης

Πηγη: https://www.sport24.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ