Χαλκιδική: «Τους κατέγραφα για προσωπική χρήση» απαντά ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τις κάμερες

Petite Perle 300×250

Ζευγάρι που διέμενε σε ξενοδοχείο σε χωριό της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική κατήγγειλε πως εντόπισε μέσα στο δωμάτιό του κρυφή κάμερα παρακολούθησης που κατέγραφε τις προσωπικές του στιγμές.

Η καταγγελία πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και αφορούσε τον ιδιοκτήτη του καταλύματος, ενώ έχει υποβληθεί και η δικογραφία προκειμένου να συνεχιστεί η προανάκριση.

Το ζευγάρι αντιλήφθηκε την κρυμμένη κάμερα στην πρίζα, στις 29 Σεπτεμβρίου και την επόμενη ημέρα κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη στην Αστυνομία, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αρχές, ανακαλύφθηκε πως μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα ζευγάρια ακόμη, ενώ κάμερες υπήρχαν σε όλα δωμάτια του καταλύματος.

Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου

O ιδιοκτήτης του καταλύματος βρέθηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής και στη συνέχεια έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας ενώ έπειτα αφέθηκε ελεύθερος.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας σημείωσε στην κατάθεσή του πως κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των ενοικιαστών για προσωπική του χρήση.

Η έρευνα θα συνεχιστεί από το ΑΤ Κασσάνδρας.

πηγή: protothema.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ