Προσωρινά κρατούμενος ο Κρητικός που συνελήφθη για τη χασισοφυτεία με τα 159 δενδρύλλια

Petite Perle 300×250

Μετά τη σύλληψη του εν λόγω άνδρα, ασκήθηκε σε βάρος του κακουργηματική ποινική δίωξη και κατόπιν ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στην ανακρίτρια Ηρακλείου

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε σήμερα Τρίτη 4/10 ο Κρητικός ο οποίος είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο, καθώς φέρεται να σχετίζεται με τη χασισοφυτεία που εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ., κοντά στο Πετροκέφαλο Ηρακλείου.

Μετά τη σύλληψη του εν λόγω άνδρα, ασκήθηκε σε βάρος του κακουργηματική ποινική δίωξη και κατόπιν ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στην ανακρίτρια Ηρακλείου.

Όπερ και εγένετο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα συνοδευόμενος από τον συνήγορο υπεράσπισής του στο ανακριτικό γραφείο.

Μετά το πέρας της απολογίας του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγείται στη φυλακή.

Ο προφυλακισθείς πλέον άνδρας συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε δύσβατη αγροτική περιοχή πλησίον του χωριού Πετροκέφαλο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν εκεί την επίμαχη φυτεία που εκτεινόταν σε εννέα διαφορετικά επίπεδα και η οποία αριθμούσε συνολικά 159 δενδρύλλια κάνναβης.

Τα φυτά τα οποία «καλλιεργούνταν επιμελώς», βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης κι έφταναν σε ύψος έως τα τρία μέτρα.

Όλα τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ