Αναμφίβολα το ποδόσφαιρο ενώνει !!

Petite Perle 300×250

Πέραν της άψογης φιλοξενίας από την Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Ο.Φ.Η. και το Lido Soccer στο τουρνουά της Κυριακής 02/10, ακολούθησε άλλη μία αξιομνημόνευτη εκδήλωση ενωτικού χαρακτήρα.

Με την βοήθεια του Αιματοκρίτης Παγκρήτιος Σύνδεσμος Αιμοδοτών και της Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ , η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη διοργάνωσε Αιμοδοσία χθες, Τρίτη 04/10 στην πλατεία Ελευθερίας.

Πέραν των συγγενών, φίλων αλλά και περαστικών που παρευρέθηκαν, με την παρουσία τους μας τίμησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου και η πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη, με την δεύτερη να δωρίζει κιόλας, φιάλη αίματος.

Η πιο ευχάριστη έκπληξη της ημέρας ήταν η παρουσία των κοριτσιών του Ο.Φ.Η. αλλά και του Candia, που παρευρέθηκαν στο χώρο της αιμοδοσίας και εκμεταλλεύτηκαν την εκδήλωση για να δωρίσουν αίμα.

Η ανάγκη και η ανθρωπιά, όπως και το ποδόσφαιρο, αναμφίβολα ενώνουν. Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα κορίτσια και τα σωματεία τους που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ