«Έχετε δολοφονήσει το τοπικό ποδόσφαιρο… κύριε Αυγενάκη»

Petite Perle 300×250

Ο Νίκος Τζώρτζογλου με ανάρτηση του, αναφέρθηκε για μία φορά στην… ημιθανή κατάσταση που βρίσκεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο λόγω του Μητρώου, δανειζόμενος κείμενο του Νίκου Κοσμαδάκη που αναφέρεται προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Τζώρτζογλου:

"Έχετε δολοφονήσει το τοπικό ποδόσφαιρο… κύριε Αυγενάκη!"

" Διάβασα το παρακάτω κείμενο κείμενο στο FACEBOOK γραμμένο από ένα ιδιαίτερα αξιόλογο νέο άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει όσο λίγοι το τι σημαίνει ερασιτεχνικό τοπικό ποδόσφαιρο.. Ας με συγχωρήσει ο Νίκος Κοσμαδάκης για τον δανεισμό ή την "κλοπή" της ανάρτησης του…

Γράφει ο Νίκος Κοσμαδάκης

"Έχετε δολοφονήσει το τοπικό ποδόσφαιρο .. .κύριε Αυγενάκη! Αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στο τοπικό ποδόσφαιρο είναι αξιοθρήνητα και δεν τιμούν καμία κυβέρνηση. Ο εξ ορθολογισμός του τοπικού ποδοσφαίρου δεν έρχεται από αλλαγές σε φορολογικά μητρώα κτλ. Έχω παίξει πολλά χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο. Έχω παίξει σε όλους τους δήμους του ν. Ηρακλείου ποδοσφαίρου. Έχω παίξει με συμπαίκτες που δεν είχαν (πραγματικά) να φάνε και έβλεπαν το ποδόσφαιρο ως ένα φθηνό ψυχολόγο. Έχω γνωρίσει παράγοντες που έβαζε ο καθένας από την τσέπη κάποια λίγα χρήματα με σκοπό να φτιαχτεί ένα συμπαγές ποδοσφαιρικό σύνολο και τα παιδιά του χωριού να το διασκεδάσουν. Αυτά που βλέπουμε τον τελευταίο χρόνο είναι αξιοθρήνητα. Βλέπω με μεγάλη στεναχώρια παράγοντες που είναι δεκαετίες στο άθλημα να μην έχουν όρεξη να κατεβάσουν την ομάδα τους. Βλέπω Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων να διαλύονται. Και δυστυχώς κύριε Αυγενάκη τη μεγάλη ευθύνη την έχετε εσείς. Αυτό που έχετε κάνει είναι δολοφονία του τοπικού ποδοσφαίρου. Δεν ξέρετε τι σημαίνει τοπικό ποδόσφαιρο και επειδή είστε πολιτικά φιλόδοξος, θέλετε να φέρετε αλλαγές. Αλλά αυτές οι αλλαγές κρύβουν πολιτικό καιροσκοπισμό. Θέλετε να αλλάξετε κάτι που η επιτυχία του είναι αμφισβητήσιμη ώστε σε περίπτωση που ξαναγίνει κυβέρνηση η Ν.Δ., να υπουργοποιηθείτε με τη βούλα. Δεν έχω δει καμία απολύτως τοποθέτηση δική σας που να ευσταθεί κα να έχει θεμέλια επιτυχίας. Ότι λέτε, πιστεύω ότι ούτε εσείς ο ίδιος το πιστεύετε. Απλά, κρύβεται πολιτικός καιροσκοπισμός ασχέτως εάν το παραδέχεστε. Το τοπικό ποδόσφαιρο είναι ο ψυχολόγος μας. Το τοπικό ποδόσφαιρο είναι οι 30 τρελοί που μαζεύονται κάθε Κυριακή για να χαρούν ένα άθλημα που μέρα με τη μέρα γίνεται πιο εμπορεύσιμο. Το τοπικό ποδόσφαιρο είναι οι συνταξιούχοι εκείνοι που βάζουν ένα μέρος των χρημάτων τους για να κατεβάσουν την ομάδα. Το τοπικό ποδόσφαιρο είναι ότι πιο υγιές έχει η Ελλάδα. Σεβαστείτε το και ας μη δείχνετε ασέβεια!"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ