Μαλεβίζι: Παράπονα-διαμαρτυρία πολίτη για ασφαλτοστρώσεις που δε γίνονται

Petite Perle 300×250

Επιστολή διαμαρτυρίας και αγανάκτησης λάβαμε από πολίτη που διαμαρτύρεται προς τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου για το δρόμο που μένουν αρκετοί κάτοικοι και παρά τις οχλήσεις στην τεχνική υπηρεσία δεν έχει καταστεί μέχρι σήμερα εφικτό να φτιαχτεί.

Δείτε τι αναφέρει αναλυτικά η επιστολή:

Αγαπητοί αναγνώστες θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την αγανάκτηση μου σχετικά με την στάση της δημοτικής αρχής Μαλεβιζίου. Στις εκλογές που πέρασαν είδαμε στο πρόσωπο ενός νέου ανθρώπου τις ελπίδες μας για το μέλλον αυτου του τόπου .Ψηφίσαμε για δήμαρχο τον Μενέλαο Μποκέα και προσωπικά ακόμα πιστεύω  το ίδιο για τις ικανότητες του όχι όμως το ίδιο και για τους συνεργάτες του .

Πολλοί κάτοικοι από την οδό που μένω επισκεφθήκαμε την τεχνική υπηρεσία για να ζητήσουμε τα αυτονόητα ένα δρόμο χωρίς λακκούβες με ένα νέο στρώσιμο ασφάλτου. Η απάντηση που πήραμε από συγκεκριμένο αντιδήμαρχο ήταν απόλυτη.

" Δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε, τόσα χρόνια είναι έτσι εμείς πρέπει να τα φτιάξουμε όλα μέσα σε 2 χρόνια και άλλα πολλά  " .

Δυστυχώς όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα προσωπικά του συμφέροντα όπως αντικρίσαμε ιδίοις όμματι . Σε κατάστημα που λειτουργεί μάλιστα σε δύο πάρκινγκ  δια μαγείας βρέθηκαν χρήματα για να τσιμεντοστρωθεί  το ένα και το άλλο να  ασφαλτοστρωθεί  λογικά όμως θα τα πλήρωσε από την τσέπη του αφού εξυπηρετούν άμεσα δικά του συμφέροντα. Όπως και έξω από το σπίτι του που έχει στρώσει δια μαγείας ξανά σχεδόν μια ακτίνα 100 μέτρων με άσφαλτο.

Απορίας άξιο είναι αν όλα αυτά έχουν γίνει με την σύμφωνη γνώμη του δημάρχου. Γιατί αν ισχύει αυτό εκλογές έρχονται και αυτά θα μεταφερθούν στην κάλπη. Είμαστε όλοι πολίτες ίδιας κατηγορίας και δεν τιμάει κανένα πόσο μάλλον τα στελέχη της δημοτικής αρχής να πράττουν εύκολα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες για το δικό τους συμφέρον και δύσκολα για το συμφέρον των δημοτών που τους επέλεξαν για το καλό τους τόπου μας .

Με εκτίμηση Ν.Κ 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ