Πολιτική εκδήλωση στις Βασιλειές – Ισχυρό το μήνυμα για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής

Petite Perle 300×250

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομάδα Μελών Βασιλειών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, το απόγευμα της Παρασκευή 7/10 στον ομώνυμο οικισμό του Ηρακλείου.

Το παρών έδωσαν ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, οι Βουλευτές Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ηρακλείου Δημήτρης Κλαράκης, ο οικονομολόγος Μανόλης Κουναλάκης και στελέχη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Κατά τις τοποθετήσεις τους, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παρουσίασαν τις θέσεις και τις προτάσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την επόμενη μέρα, τους στόχους και τις εθνικές προτεραιότητες που θα τεθούν στο επίκεντρο της νέας, προοδευτικής διακυβέρνησης μετά τις επερχόμενες εκλογές. Ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, με το μήνυμα της αναγκαιότητας της πολιτική αλλαγής, να κυριαρχεί. Η μαζική συμμετοχή των πολιτών στην εκδήλωση, φανέρωσε επίσης την ευρεία αποδοχή των 6 Εθνικών Προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Οι ανοιχτές δράσεις των Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ηρακλείου συνεχίζονται, με επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση τα εγκαίνια της Ο.Μ. Νέας Αλικαρνασσού, σήμερα Δευτέρα 10/10, στις 7 μ.μ., στην οδό Ηρακλείτου 45 (δίπλα από το ΚΕΠ Αλικαρνασσού).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ