Κτηματολόγιο στο Μαλεβίζι: Μέχρι 22 Νοεμβρίου για δηλώσεις ιδιοκτησίας

Petite Perle 300×250

Τελευταία ευκαιρία στους ιδιοκτήτες ακινήτων εντός των ορίων του Δήμου Μαλεβιζίου, δίνει η Κτηματολόγιο ΑΕ μέχρι τις 22 Νοεμβρίου για την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στα αρμόδια Γραφεία Κτηματογράφησης

Οι δικαιούχοι ιδιοκτήτες του Μαλεβιζίου μπορούν να απευθύνονται στα δύο αρμόδια Γραφεία στην περιοχή του Γιοφύρου και την περιοχή του Κρουσώνα.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει παραχωρήσει χώρο στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Κρουσώνα, ( τηλ. 2813-401200) όπου λειτουργεί Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού για τους σκοπούς του Κτηματολογίου από τις 08.00 έως τις 15.00.

Οι δικαιούχοι μπορούν να δηλώσουν τα δικαιώματά τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης που λειτουργεί στο Ηράκλειο στο 1ο χλμ επί της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Μοιρών (Μενελάου Παρλαμά 119) ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr

Το Γραφείο Κτηματογράφησης λειτουργεί Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 8:00 π.μ. – 16:00 μ.μ. & Τετάρτη: 8:00 π.μ. – 20:00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Γραφείο Κτηματογράφησης Ηρακλείου: στο τηλέφωνο 2810-255800 για το Δήμο Μαλεβιζίου και το Δήμο Ηρακλείου (εκτός των ΟΤΑ Νέας Αλικαρνασσού και Καλλιθέας) ή ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας www.ktimaheraklion.gr.

Η υποβολή δηλώσεων είναι υποχρεωτική για όλους και αφορά στο δικαίωμα επί του ακινήτου και όχι στο ακίνητο. Ο Δήμος Μαλεβιζίου καλεί τους δικαιούχους να ενημερωθούν άμεσα, υποβάλλοντας τις απαραίτητες δηλώσεις ιδιοκτησίας, προκειμένου να αποφύγουν πρόσθετες επιβαρύνσεις στο μέλλον. Η μη υποβολή δήλωσης συνεπάγεται τις κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.

Προσοχή! Σύμφωνα με το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, τα ακίνητα τα οποία δεν θα δηλωθούν κατά τη διάρκεια της κτηματογράφησης, θα καταγραφούν στις πρώτες εγγραφές ως «αγνώστου ιδιοκτήτη» και εφόσον δεν πραγματοποιηθούν οι σχετικές διορθώσεις στις προβλεπόμενες προθεσμίες, θα περιέλθουν στην κυριότητα του Ελληνικού Δημοσίου.

Η παράταση της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας αφορά και τους διαμένοντες στο εξωτερικό .

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ