Τι κατέθεσε ο Τάσος Χαλκιάς στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Petite Perle 300×250

Την κατάθεσή του ολοκλήρωσε πριν λίγη ώρα ο Τάσος Χαλκιάς σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός αποκάλυψε αν γνώριζε ή όχι κάτι γι'αυτές τις ακραίες συμπεριφορές για τις οποίες καταγγέλλεται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Κατέθεσα στο δικαστήριο ότι η συνεργασία μου ήταν άψογη γιατί έτσι ήταν. Αν είχε γίνει αντικατάσταση θα το θυμόμουν γιατί θα την είχα τύχει και στις επόμενες παραστάσεις. Είναι κάτι που θα το ήξερα από την αρχή του ανεβάσματος. Αυτό δεν είναι κάτι που αλλάζει κατά τη διάρκεια του έργου, να προστίθεται δηλαδή κάποιος ρόλος στην πορεία.

Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να συμβεί να υπάρχει ένα πρόσωπο ενοχλητικό κάτω στην πλατεία όταν εμείς εργαζόμαστε για να ανεβάσουμε ένα έργο. Δε συμβαίνει αυτό. Ποτέ κανείς δε μπορεί να έρθει να παρακολουθήσει τις πρόβες παρά μόνο με ειδική άδεια του σκηνοθέτη» είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας τελειομανής άνθρωπος. Μπορώ να αφήσω το τέλειος στην άκρη και να βάλω μόνο το μανιακός με τη δουλειά μας. Είναι μανιακός. Αυτό συχνά πυκνά τον κάνει να υπερβαίνει κάποια όρια σε σχέση με συναδέλφους, ειδικά νεότερους που δεν καταλαβαίνουν. Πάνω σε μια διαδικασία της δουλειάς μπορεί να μην καταλάβεις κάτι και να εκνευρίσεις τον σκηνοθέτη. Αυτό μόνο μπορώ να καταθέσω.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ