Νεές έρευνες στην λίμνη των Κρεμαστών για την ανεύρεση της 48χρονης Ευρυδίκης

Petite Perle 300×250

Ξεκίνησε χθες νέος γύρος των ερευνών στη Λίμνη των Κρεμαστών για τον εντοπισμό της 48χρονος Ευρυδίκης από την Ευρυτανία. Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο οι έρευνες θα επικεντρωθούν στην επιφάνεια και στην ακτογραμμή της λίμνης. Στο τέλος της εβδομάδας είναι πιθανός εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να σκανάρουν τη λίμνη για τα ίχνη της 48χρονης με σόναρ, όπως μεταδίδεί τα evrytanikanea.gr. 

Εν τω μεταξύ, η μητέρα της 48χρονης που αγνοείται εδώ και 20 ημερες, έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για την εξαφάνισή της κόρης της στο STAR και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Το παιδί μου βρίσκεται μέσα στη λίμνη. Είμαι σίγουρη κατά 99% πως αυτοκτόνησε», είπε και πρόσθεσε πως αν δεν βρίσκεται εκεί, ίσως κατέληξε σε μοναστήρι.

Αποκάλυψε επίσης πως μία εβδομάδα πριν από την εξαφάνισή της, είχε προσπαθήσει να βάλει ξανά τέλος στη ζωή της. Αυτή τη φορά στη γέφυρα της Επισκοπής, ωστόσο, ο γιος της 48χρονης κατάφερε και την έσωσε. Είπε δε, πως πέντε χρόνια πριν τούς εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να κάνει κάτι, όμως δεν έχει τη δύναμη.

Για τον γαμπρό της, η μητέρα της Ευρυδίκης είπε πως είναι πάρα πολύ καλό παιδί και πως δεν της στερούσε τίποτα. Όσον αφορά τον ξυλοδαρμό που φέρεται να έλαβε χώρα λίγες ημέρες πριν την εξαφάνιση, η μητέρα της τόνισε ο γαμπρός της φέρεται να της έδωσε ένα χαστούκι.

πηγή: www.ethnos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ