Άγριο έγκλημα στο Λονδίνο: Αποκεφάλισε την φίλη της, έβαλε το πτώμα σε βαλίτσα και έκανε βόλτα στους δρόμους

Petite Perle 300×250

Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία μιας 67χρονης στο Λονδίνο. Για το έγκλημα κατηγορείται μια 38χρονη φίλη της η οποία φέρεται να έβαλε το αποκεφαλισμένο πτώμα σε βαλίτσα και να έκανε βόλτα στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα "Sun", η 38χρονη Τζέμα Μίτσελ, κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου την 67χρονη Μι Κουέν Τσονγκ, έπειτα από καβγά για ένα οικονομικό θέμα, στη συνέχεια την αποκεφάλισε και πέταξε το πτώμα της.

Η Μίτσελ, πρώην οστεοπαθητικός, χρειαζόταν τουλάχιστον από 400.000 λίρες για έργα που είχε κάνει προκειμένου να φτιάξει έναν ακόμη όροφο στο σπίτι της στο Willesden, στο βορειοδυτικό Λονδίνο, σύμφωνα με δικαστήριο. Η ίδια πίεζε το θύμα για να της δώσει τα χρήματα που χρειαζόταν, κάνοντας μια συμφωνία για το σπίτι.

Όταν Τσονγκ αρνήθηκε, η Μίτσελ την αποκεφάλισε και πέταξε τη σορό της σε σημείο που βρίσκεται 250 μίλια μακριά, στο Σάλκομπ του Ντέβον. Το κεφάλι της άτυχης γυναίκας βρέθηκε δέκα μέτρα μακριά από το υπόλοιπο σώμα. Η Μίτσελ ήταν εξαιρετική φοιτήτρια Ιατρικής και είχε βραβευτεί για τις γνώσεις της σχετικά με το ανθρώπινο σώμα.

Εικάζεται ότι δολοφόνησε την Μι Κουέν Τσονγκ στο σπίτι του θύματος χτυπώντας την στο κεφάλι με αμβλύ αντικείμενο, αφού της έσπασε το κρανίο, στις 11 Ιουνίου του 2021 , σύμφωνα με τη δικογραφία. Στη συνέχεια, η Μίτσελ μετέφερε το πτώμα της 70χρονης στο μισοεγκαταλελειμμένο σπίτι της και το κράτησε εκεί για δύο εβδομάδες πριν το μεταφέρει στο Ντέβον οδηγώντας ένα νοικιασμένο Volvo.

Μετά τη δολοφονία, η Μίτσελ έγινε ο κύριος δικαιούχος της διαθήκης του θύματος, όπως υποστήριξαν οι ένορκοι. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», οι ένορκοι παρακολούθησαν τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στις 11 Ιουνίου του 2021. Στις 6:23 π.μ. μία κάμερα ασφαλείας απέναντι από το πάρκο Brondesbury, όπου ζούσε η Μίτσελ, την δείχνει να φεύγει από το σπίτι της φορώντας καπέλο, κασκόλ και σακίδιο και κρατώντας μια μεγάλη μπλε υφασμάτινη βαλίτσα.

Μία ώρα αργότερα, η Μίτσελ φαίνεται να περπατά στην οδό Ealing που καταλήγει στην οδό Chaplin, όπου ζούσε η 67χρονη Τσονγκ. Η εισαγγελέας Ντίνα Χιρ δήλωσε στο δικαστήριο ότι η Μίτσελ δεν φορούσε πλέον το κασκόλ και δεν είχε το σακίδιό της, αλλά είχε φορέσει γυαλιά ηλίου και προστατευτική μάσκα προσώπου.

Λίγο πριν από τις 8 το πρωί, οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν την Μίτσελ στην οδό Chaplin. «Μπορούμε να δούμε εκεί ότι έχει ακόμα μαζί της την βαλίτσα. Επιπλέον, σε αυτά τα πλάνα μπορούμε να δούμε πολύ πιο καθαρά ότι φορά την προστατευτική μάσκα προσώπου. Περπατά με κανονικό ρυθμό, σέρνοντας τη βαλίτσα που έχει ρόδες», είπε η εισαγγελέας.

Εθεάθη ξανά στην οδό Chaplinλίγο μετά τις 8 το πρωί, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Ώρες αργότερα, στη 1:13 μ.μ., σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας η 38χρονη φαίνεται να περπατά την οδό Chaplin, μακριά από το σπίτι της κυρίας Τσονγκ, κρατώντας δύο τσάντες: την μπλε που είχε πριν και μια κόκκινη. Η κόκκινη βαλίτσα περιείχε τα προσωπικά έγγραφα του θύματος, σύμφωνα με το δικαστήριο. Στο βίντεο αυτό, η Μίτσελ κάνει μια στάση με τις δύο βαλίτσες και συνεχίζει να περπατά. Οι ένορκοι άκουσαν επίσης ότι υπήρχε "κάτι μαύρο" που κάλυπτε το αριστερό χέρι της Μίτσελ.

δολοφονία Βρετανία

Η μπλε βαλίτσα φέρεται ήταν "περισσότερο γεμάτη" από ό,τι ήταν στα πρωινά πλάνα. Οι ένορκοι άκουσαν επίσης ότι η Μίτσελ έκανε εννέα τηλεφωνήματα σε διάφορες εταιρείες ταξί μεταξύ 1:08 μ.μ. και 15:09 μ.μ.

Σε έναν από αυτά είπε ότι το όνομά της ήταν "Τζούλια" και ότι ήθελε να μεταφερθεί σε μια διεύθυνση σπιτιού, που είναι δίπλα στο δικό της, σύμφωνα με το δικαστήριο. Ένα ταξί την παρέλαβε στις 15:41 και έκανε μια απόσταση 40 λεπτών για να την αφήσει στο Brondesbury Park.

Μια κάμερα απέναντι από τον δρόμο την απαθανάτισε να τραβάει τις βαλίτσες στο πεζοδρόμιο, έξω από αυτό το σπίτι πριν το ταξί φύγει, και τράβηξε και τις δύο τσάντες μέσα από την πόρτα προς το σπίτι της.

Στη δίκη ακούστηκε ότι η Μίτσελ και η Τσονγκ γνωρίστηκαν στην εκκλησία τον Αύγουστο του 2020. Μέσα σε ένα μήνα η Μίτσελ άρχισε να μιλά στην Τσονγκ για τα οικονομικά της και της είχε κάνει μια πρόταση για της δώσει το σπίτι της για να αποφύγει τον φόρο κληρονομιάς.

Έξι μήνες πριν πεθάνει, το θύμα συμφώνησε να δώσει 200.000 λίρες για επισκευές, υπό την προϋπόθεση ότι το σπίτι θα χρησιμοποιηθεί για χριστιανική λατρεία. Αλλά μέχρι τις 7 Ιουνίου 2021 είχε αποφασίσει να μην το κάνει και το είπε στην Μίτσελ όταν πήγε στο σπίτι της.

Στις 8 Ιουνίου το θύμα της έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας: «Μέχρι να πουλήσεις το σπίτι, δεν θέλω να έρθεις σε μένα ή στο σπίτι μου, είμαι στρεσαρισμένη».

Όταν η Μίτσελ της πρότεινε να την επισκεφτεί την ημέρα που εξαφανίστηκε, στις 11 Ιουνίου, το θύμα είχε βαρεθεί τόσο πολύ με τη συζήτηση που γινόταν για τα χρήματα, που της έγραψε : «Μην μιλάς για σπίτι ή χρήματα».

Η εξαφάνιση της Τσονγκ δηλώθηκε εκείνο το βράδυ.  Στις 26 Ιουνίου η Μίτσελ νοίκιασε ένα αυτοκίνητο και έβαλε ένα λευκό σεντόνι στο πορτ μπαγκάζ προτού προσπαθήσει να φορτώσει τη μπλε βαλίτσα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Αργότερα το ίδιο βράδυ το αυτοκίνητο καταγράφηκε σε μια κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, κοντά στην τοποθεσία όπου βρέθηκε το πτώμα την επόμενη μέρα, από μια οικογένεια που έκανε εκεί για διακοπές.

Η μπλε βαλίτσα βρέθηκε αργότερα στην αποθήκη του γείτονα της Μίτσελ.  Στην τσέπη στο μπροστινό μέρος υπήρχε μια αιματοβαμμένη πετσέτα που έφερε ίχνη από το DNA του θύματος, σύμφωνα με τη Sun.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ