Aγία Πελαγία SOS – Αυτοκίνητα στην θάλασσα – Βοήθεια φωνάζουν οι κάτοικοι

Petite Perle 300×250

Έντρομοι οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της Αγίας Πελαγίας που βλέπουν τις περιουσίες τους από την πρωτοφανή κακοκαιρία να καταστρέφονται και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δέκα αυτοκίνητα παρασύρθηκαν μέσα στη θάλασσα. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση και εκφράζονται φόβοι να μην υπήρχαν άνθρωποι μέσα σε αυτό. Αυτό είναι που δηλώνουν οι κάτοικοι της Αγίας Πελαγίας, τουλάχιστον να μην έχουμε θύματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι επιχειρηματίες που βρίσκονται μέσα στα καταστήματά τους δηλώνουν ότι κινδυνεύουν ακόμα και μέσα σε αυτά καθώς η στάθμη του νερού ανέβηκε πολύ γρήγορα παρασύροντας ψυγεία και εμπορεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και στο Μαδέ είναι ίδια η κατάσταση. Κι εκεί δύο αυτοκίνητα έχουν καταλήξει στη θάλασσα. Τραγική είναι η κατάσταση και στο Φόδελε όπου έχει πλημμυρίσει ο ποταμός με τα λασπόνερα να καταλήγουν μέσα στα σπίτια.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου όπου οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε μεγάλα ορμητικά ποτάμια, μεταφέροντας φερτά υλικά που καθιστούν δύσκολη και επικίνδυνη την διέλευσή των οχημάτων σε κάποια σημεία.

Καλό είναι να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις καθώς η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ