Ομόνοια: "Βρισκόμουν σε σοκ, από φόβο τον φίλησα κι εγώ" κατέθεσε η 19χρονη

Petite Perle 300×250

Στο φως φέρνει ο ΣΚΑΪ μέρος της κατάθεσης της 19χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε από δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή "Δεκατιανοί", η 19χρονη είπε: "Πάνω στη συζήτησή μας μου είπαν ότι περίπου στη 1 θα τελείωνε η βάρδιά τους και να πηγαίναμε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας για να γνωριστούμε καλύτερα. Θυμάμαι που μου είπαν να καθίσουμε σε καφετέρια που βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο τμήμα, η οποία ήταν κλειστή λόγω ώρας και συζητούσαμε.

Έπειτα μου πρότειναν να με ξεναγήσουν στους χώρους του κτιρίου που βρισκόταν το τμήμα. Συμφώνησα και με οδήγησαν μετά τη σκοπιά στην είσοδο, δεξιά στον χώρο του ισογείου, και αφού κατεβήκαμε κάτι σκαλάκια, φτάσαμε σε ένα δωμάτιο που είχε μια πόρτα η οποία δεν έκλεινε και στο εσωτερικό υπήρχε μόνο ένα μεταλλικό τραπέζι.

Μπήκα στο δωμάτιο μαζί με τους τρεις αστυνομικούς. Κάθισα ενώ εκείνοι στέκονταν όρθιοι, και συνομιλούσαμε. Τότε ο … είπε να σας αφήσω μόνους με τα παιδιά και έφυγε γνωρίζω πού πήγε. Έπειτα έφυγε και ο … πάλι με το πρόσχημα να μας αφήσει μόνους.

Ο τελευταίος χωρίς να μου πει κάτι ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα και εγώ, παρότι στην αρχή δεν ανταποκρίθηκα, στη συνέχεια από φόβο ανταποκρίθηκα και εγώ και τον φίλησα. Μετά έβγαλε τη ζώνη και το όπλο του. Βρισκόμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να μιλήσω".

Στην εκπομπή μίλησε ο Δημήτρης Ζορμπάς, δικηγόρος του ενός από τους δύο αστυνομικούς που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης.

Όπως δήλωσε ο κ. Ζορμπάς, η 19χρονη πήγε μόνη της στο τμήμα, χωρίς να έχει κλείσει προηγουμένως ραντεβού με τους αστυνομικούς όπως ισχυρίζεται η ίδια.

"Η καταγγέλλουσα δεν αντέδρασε, δεν εναντιώθηκε, δεν πρόβαλε αντίσταση. Ήταν σε δωμάτιο με ανοιχτή πόρτα, δεν ακούστηκε τίποτα;" αναρωτήθηκε ρητορικά ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων αστυνομικών.

Ο Δ. Ζορμπάς υποστήριξε ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας, η οποία μάλιστα μετά από λίγη ώρα έστειλε μήνυμα στον αστυνομικό πελάτη του, όπου "του εξέφραζε την ανησυχία της μήπως τη κακοχαρακτηρίσει".

Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν στις 14 Οκτωβρίου μετά από καταγγελία της 19χρονης. Ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος τους ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, καθώς φαίνεται ότι ακτέγραφαν τις πράξεις τους με την κάμερα που φέρουν στην στολή τους.

πηγή: www.thetoc.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ