Υπόθεση Κολωνού: Στον εισαγγελέα ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση

Petite Perle 300×250

Ο 36χρονος συνελήφθη στον Πειραιά με την κατηγορία «ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και προχώρησε σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής»

Στο εισαγγελέα οδηγείται ο 36χρονος ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σάββατο για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό και κατηγορείται ότι προεβη σε γενετήσια πράξη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο 36χρονος Έλληνας, συνελήφθη στον Πειραιά με την κατηγορία «ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και προχώρησε σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής».

Τον 36χρονο αναγνώρισε η 12χρονη την περασμένη Τετάρτη.

Οι δυο συλλήψεις που έγιναν χθες, Σάββατο φέρεται να αφορούν άντρες τους οποίους αναγνώρισε η κοπέλα μέσα από φωτογραφίες που της έδειξαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων την Τετάρτη όταν έδωσε συμπληρωματική κατάθεση.

Τη Δευτέρα απολογούνται 33χρονος και η μητέρα της 12χρονης
Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα το πρωί θα οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας για την απολογία του ο 33χρονος που συνελήφθη κατόπιν εντάλματος των δικαστικών αρχών για συμμετοχή στην υπόθεση του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό.

Ο άντρας φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί ως ένας από τους «πελάτες» του Μίχου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και η προβλεπόμενη ποινή είναι τουλάχιστον δέκα έτη κάθειρξη.

Την Δευτέρα θα απολογηθεί και η μητέρα του παιδιού ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Πηγή: skai.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ