Μιχάλης Ζουραράκης: "Η καλή κλήρωση για εμάς θα είναι το καλό ξεκίνημα"

Petite Perle 300×250

Ο προπονητής της Τυλίσου Μιχάλης Ζουραράκης μίλησε για την χτεσινή κλήρωση της ΕΠΣΗ αναφέροντας πως το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θα κάνει την κλήρωση καλή για την ομάδα του .

Στο θέμα των μεταγραφών έχουν γίνει οι κινήσεις που ήθελε για να καλυφτούν κάποια κενά σε θέσεις , χωρίς όμως να αποκλείεται κάποια εξαιρετική περίπτωση προσθήκης το επόμενο διάστημα σε περίπτωση που βρεθεί κάτι ιδιαίτερο.

Έδειξε τον προβληματισμό του στο επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που λόγω των εποχιακών επαγγελματικών τους υποχρεώσεων δεν έχουν μπεί στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας που θέλει .

Κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στον επόμενο μήνα ώστε να καλυφθούν οι προπονήσεις που έχουν χαθεί .

Έχουν κλείσει δύο φιλικά παιχνίδια για αυτή την εβδομάδα,αύριο με την Γαρίπα στις 19.30 το απόγευμα και με το Άλογο Μαλεβιζίου για την Κυριακή.

Ευτυχώς για όλους έστω και τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα και προέχει να γίνουν οι αγώνες καθώς οι παίκτες φτάνουν σε σημείο να δυσανασχετούν ,οι προπονητές δεν μπορούν να έχουν μια σειρά στην πρόοδο των προπονήσεων και οι προέδροι ανησυχούν καθώς το πρωτάθλημα δεν αρχίζει και οι υποχρεώσεις συνεχίζονται .

Υπάρχουν ομάδες που που έχουν ξεκινήσει λίγο καιρό την προετοιμασία τους και άλλες που κάνουν και τρείς μήνες προπονήσεις με τα έξοδα για τις ομάδες να αυξάνουν.

Ολοκληρώνοντας ο κ. Ζουραράκης έμεινε ευχαριστημένος με την παρουσία της τελευταίας προσθήκης της Τυλίσου τον Μάρκο Μάτσα ,ο οποίος προπονείται κανονικά έχοντας μπεί στο κλίμα της ομάδας και αναμένεται να δώσει λύσεις στο πρωτάθλημα που ξεκινά .

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ