Παγκρήτια τηλεδιάσκεψη Γεωτεχνικών για τις εκλογές του ΓΕΩΤΕΕ 2022

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Μετά από πρόσκληση της Παράταξης Γεωτεχνικών Κρήτης: ΑΓΩΝIΣΤΙΚΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ – «ΑΡΟΣΗ»,

πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14/10/2022 , Παγκρήτια τηλεδιάσκεψη με θέμα τις εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας(ΓΕΩΤΕΕ), που θα γίνουν την

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022.

Κατά την διάσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την διαδικασία των εκλογών και την συμμετοχή της Παρατάξης σε αυτές. Τονίστηκε η μεγάλη σημασία των εκλογών στην παρούσα συγκυρία με τα προβλήματα στον Πρωτογενή Τομέα να βρίσκονται σε οριακό σημείο, σχεδόν εκτός ελέγχου, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι φυσικές καταστροφές και η κλιματική αλλαγή αποτελούν θέματα πρώτης προτεραιότητας όπου ο ρόλος των Γεωτεχνικών είναι ιδιαίτερα σημαντικός και το επιμελητήριο οφείλει να αναδείξει.

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε:

Η συνέχιση του αγώνα και της προσπάθειας που ξεκίνησε το 2014, η συνέχιση της θετικής πορείας, αυτόνομης, παραγωγικής και χρήσιμης παρουσίας στη Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος, με προτάσεις και θέσεις αλλά και δράσεις, εκδηλώσεις και παρεμβάσεις.

Με στόχο την προώθηση της επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν το σύνολο των Γεωτεχνικών, τον Πρωτογενή Τομέα και του Περιβάλλοντος.

Για ένα Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, ισχυρό, δημοκρατικό, αγωνιστικό, παρεμβατικό και χρήσιμο. Θέλουμε τους Γεωτεχνικούς με αναβαθμισμένο και πρωταγωνιστικό ρόλο, που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αναγκαία κρίνεται η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενεργοποίηση και συμμετοχή των Γεωτεχνικών και ιδιαίτερα των νέων συναδέλφων-ισσών, στους κοινούς αγώνες που θα δώσουμε. Η συμμετοχή όλων μας στην εκλογική διαδικασία αποτελεί προτεραιότητα και βασική προϋπόθεση για επιτυχή παρουσία του ΓΕΩΤΕΕ.

Οι γεωτεχνικοί της Κρήτης έχουν γνώση εμπειρία και άποψη!. Η φωνή μας πρέπει να ακούγεται!

Related Articles