ΟΦΗ: Δράσεις για την πρόληψη και την ενημέρωση για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού

Petite Perle 300×250

Με το σύνθημα «Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα», η ΠΑΕ ΟΦΗ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει μια σειρά από δράσεις που έχουν ως στόχο την πρόληψη και ενημέρωση σχετικά με την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει:

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, στον εντός έδρας αγώνα με την Λαμία (20:00), η ομάδα μας προσκαλεί όλες τις γυναίκες και τα παιδιά έως 12 ετών στο γήπεδο, με συμβολική τιμή εισιτηρίου 2 ευρώ στην Θύρα 1, προσφέροντας όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Προϋποθέσεις:

Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά γυναίκες και παιδιά ανεξαρτήτως φύλου έως 12 ετών.

Η πώληση των εισιτηρίων ΔΕΝ θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, αλλά ΜΟΝΟ από το OFI Crete FC Official Store στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», επί της οδού Καντάνου (Ωράριο: Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 10:00 – 15:00, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00).

Για την έκδοση των συγκεκριμένων εισιτηρίων ΔΕΝ απαιτείται η «Κάρτα Φίλου ΟΦΗ».

Για την αγορά του εισιτηρίου, ΔΕΝ απαιτείται η φυσική παρουσία της γυναίκας, στο όνομα της οποίας θα γίνει η έκδοση. Η είσοδος στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του εισιτηρίου.

Αν το εισιτήριο προορίζεται για ανήλικο, θα πρέπει απαραίτητα στο γήπεδο να συνοδεύεται από ενήλικα, κάτοχο είτε απλού εισιτηρίου είτε εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 1.

Στον αγώνα με την Λαμία οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα αγωνιστούν φορώντας το ροζ κορδελάκι, διεθνές σύμβολο για τον καρκίνο του μαστού, το οποίο θα φορέσουν και όσοι εργάζονται στο γήπεδο εκείνη την ημέρα.

Το διαγνωστικό κέντρο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ», χορηγός της ομάδας μας, θα παρέχει ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού στην είσοδο της Θύρας 1 σε όσες γυναίκες έρθουν στο γήπεδο για τον αγώνα με την Λαμία, ενώ έπειτα από κλήρωση, δεκαπέντε (15) τυχερές θα κερδίσουν από μια δωρεάν μαστογραφία.

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου του μαστού, ο ΟΦΗ διοργανώνει ημερίδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με θέμα την ενημέρωση και πρόληψη για την καταπολέμηση της νόσου.

Στις 18:00 το απόγευμα σας περιμένουμε στην αίθουσα VIP του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» (είσοδος από την Θύρα 8Β) με φυσική παρουσία, με την ημερίδα να προβάλλεται παράλληλα και στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube.

Εισηγητές θα είναι η Ειδική Ακτινοδιαγνώστρια μαστού, κα. Σταυριάνθη Βασιλάκη – Ασκοξυλάκη, ο χειρουργός ογκολόγος με εξειδίκευση στον μαστό, κ. Γιάννης Ασκοξυλάκης και η ηθοποιός, κα. Χαρά Ζαρωνάκη, η οποία θα αναφερθεί στην προσωπική της μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Όλοι όσοι είμαστε στην ίδια ομάδα ας στείλουμε και φέτος ένα ηχηρό μήνυμα ότι η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ