Σε εξέλιξη οι έρευνες για την μαφιόζικη επίθεση στην Ελούντα – Στο νοσοκομείο δύο άτομα

Petite Perle 300×250

Στενεύει σύμφωνα με πληροφορίες ο κλοιός γύρω από τους δύο κουκουλοφόρους οι οποίοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν προχθές το μεσημέρι τα άτομα που βρίσκονταν στο ακινητοποιημένο από διετίας ημερόπλοιο στην Ελούντα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», οι λιμενικοί του Αγίου Νικολάου που διενεργούν την προανάκριση φέρονται να έχουν στοιχεία, «αλλά και συγκεκριμένες υποδείξεις από τα θύματα» που θα οδηγήσουν, όπως εκτιμούν οι αρμόδιοι, στην ταυτότητα των δραστών.

Ορισμένες πληροφορίες που δεν είχαν επιβεβαιωθεί μέχρι χθες ανέφεραν ότι έγιναν ή επρόκειτο να γίνουν προσαγωγές υπόπτων, αλλά και έρευνες σε τουλάχιστον ένα σπίτι, αλλά και σε επιχείρηση, για τον εντοπισμό των κλομπ, των κουκούλων, καθώς και τον ρουχισμό για τον οποίο δόθηκε αναλυτική περιγραφή από θύματα και αυτόπτες μάρτυρες.

Σημαντικό στοιχείο που βοηθά την έρευνα που κάνουν οι λιμενικοί είναι και τα όσα κατέθεσαν άτομα που είδαν το άγριο σκηνικό επάνω στο σκάφος, ενώ φαίνεται να υπάρχει και υλικό από κάμερες που έχει καταγράψει το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών, μέχρι την απομάκρυνση τους και μάλιστα σε αρκετή απόσταση από το σημείο του σκάφους.

Υπενθυμίζεται ότι οι κουκουλοφόροι δράστες με πτυσσόμενα κλομπ επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη του σκάφους, τον καπετάνιο και μια από τις δύο γυναίκες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο ημερόπλοιο.

Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης του σκάφους είχε οικονομικές διαφορές τις οποίες είχε γνωστοποιήσει αρμοδίως και οι οποίες έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών. Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οικονομικές αυτές διαφορές είναι αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ