Ερώτημα για τις Αρχές και το Δήμο Μαλεβιζίου η προστασία της Κέρης

Petite Perle 300×250

Το θέμα που έχει προκύψει με την Κέρη, την οποία κάποιοι έχουν βαλθεί αν την κάψουν με οργανωμένο σχέδιο όπως αποδεικνύουν οι έξι φωτιές της σεζόν είναι θέμα που απασχολεί το Δήμο Μαλεβιζίου και τις αρχές.

H σημερινή μετά από όλα αυτά που βιώνει το Μαλεβίζι, της τελευταίες ημέρες, έχει ξεχυλίσει το ποτήρι.

Μιλώντας στο το Cretalive, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, αναφέρθηκε στο προφανές: "Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι φυσικά τα αίτια" – είπε, σημειώνοντας ότι καθ'ολη τη διάρκεια του καλοκαιριού και ως τώρα, είναι αυξημένες οι περιπολίες από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, ωστόσο αποδεικνύεται ότι αυτά …δεν είναι αρκετά.

Ο δήμος από την πλευρά του δε διαθέτει ούτε τα μέσα, ούτε όμως και την αρμοδιότητα για λήψη μέτρων, ωστόσο είναι σε διαρκή επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες. 

Με τη νέα φωτιά – την 6η κατά σειρά – να είναι σε ύφεση, ο δήμος προσανατολίζεται σε μία νέα σύσκεψη με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία προκειμένου να συζητήσουν τί μπορεί να εφαρμοστεί επιπλέον, για την προστασία της περιοχής, καθώς όπως σημειώνει ο κ.Μποκέας "αποδεικνύεται ότι αυτά τα μέτρα, ιδίως αυτή την περίοδο, δεν επαρκούν, κατέληξε μιλώντας στο Cretalive.gr .

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ