Η Δήμος Μαλεβιζίου για τα αποδυτήρια στο γήπεδο Τυλίσου

Petite Perle 300×250

Τη δική του απάντηση έστειλε ο Δήμος Μαλεβιζίου σχετικά με το δημοσίευμα στο fonimaleviziou.gr για την κατασκευή των αποδυτηρίων στο γήπεδο Τυλίσου ένα έργο που έχει καθυστερήσει να υλοποιηθεί.

Δείτε τι αναφέρει:

Κύριε Διευθυντά,

Σχετικά με το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα σας με τίτλο: «Απο 300.000 στις 700.000 ανέβηκε το κόστος των έργων στο γήπεδο Τυλίσου!»

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής ώστε να γνωρίζουν και οι αναγνώστες σας τι ακριβώς έχει συμβεί με το γήπεδο Τυλίσου: 

Η μελέτη για την κατασκευή νέων αποδυτηρίων στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τυλίσου είχε εκπονηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή ενώ είχε εξασφαλιστεί και χρηματοδότηση ύψους 294.000 από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου απέστειλε, ως όφειλε, τη μελέτη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για έγκριση της πριν τη δημοπράτηση του έργου.

Η ΓΓΑ δεν ενέκρινε τη συγκεκριμένη μελέτη καθώς δεν ήταν σύμφωνη με τις προδιαγραφές της για την κατασκευή αποδυτηρίων σε ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου εκπόνησε νέα μελέτη σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με τον προϋπολογισμό της να ανέρχεται στις 700.000 ευρώ.

Ήδη έχει υποβληθεί αίτημα προς το Υπουργείο Εσωτερικών για έγκριση επιπλέον χρηματοδότησης 100.000 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, ενώ το υπόλοιπο ποσό για την υλοποίηση του έργου θα καλυφθεί από το Δήμο Μαλεβιζίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ