Μαλεβίζι: Έξω από το… μαντρί είχαν κρύψει πάνω από 2 κιλά χασίς-Στα χέρια των αρχών πατέρας και γιος

Πάνω από δύο κιλά χασίς έκρυβαν γύρω από το μαντρί ένας πατέρας με τον γιο του που συνελήφθησαν από τις αρχές.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό όταν έφτασαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου πληροφορίες για την δράση του 68χρονου και του 38χρονου γιου του.

Έτσι σήμερα το πρωί οι άνδρες της αστυνομίας πραγματοποίησαν επιχείρηση στο κοινό ποιμνιοστάσιο των δύο αντρών και σε περιβάλλοντες χώρους στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε, γύρω από το μαντρί, επιμελώς κρυμμένο ένα πλαστικό δοχείο το οποίο περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2.176 γραμμαρίων τα οποία και κατασχέθηκαν.

Την ίδια ώρα σε βάρος του πατέρα και του γιου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

cretapost.gr

ΦΑΙΣΤΟΣ S/M ΜΑΝΙΑΔΗΣ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ