Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Νίκος Νιόμπλιας

Petite Perle 300×250

Ο Νίκος Νιόπλιας πλήρωσε το… μάρμαρο της κακής αγωνιστικής εικόνας του ΟΦΗ, αφού μετά την συνάντηση με τον Μηνά Λυσάνδρου ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Ήταν 8 Μαρτίου του 2021 όταν ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας παίρνοντας την θέση του Γιώργου Σίμου, καταφέρνοντας να… σώσει την χρονιά μέσα στα play outs.

Μάλιστα την περυσινή σεζόν ο ΟΦΗ τερμάτισε στην 6η θέση και πήρε προσωρινά το… εισιτήριο των play offs, ωστόσο η δικαίωση του ΠΑΣ, τον έστειλε στα play outs.

Φέτος η χρονιά ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες, ωστόσο ο λάθος σχεδιασμός στις μεταγραφές, οι τραυματισμοί και τα αρνητικά αποτελέσματα, έφεραν… απογοήτευση τόσο στην διοίκηση όσο και στον κόσμο της ομάδας.

Μάλιστα ο αποκλεισμός από την Κηφισιά και η ντροπιαστική εμφάνιση ράγισε το… γυαλί με αποτέλεσμα ο CEO του ΟΦΗ, Μηνάς Λυσάνδρου μαζί με τον Ηλία Πουρσανίδη να συναντηθεί πριν από λίγο με τον Νίκο Νιόπλια.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τελικά πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσει ο έμπειρος τεχνικός μετά από 1.5 χρόνο παρουσίας του στον πάγκο του Ομίλου.

Στον ΟΦΗ πλέον αναζητούν τον νέο προπονητή με τον χρόνο να πιέζει αφού έρχονται κρίσιμα παιχνίδια μέσα στο πρωτάθλημα μέχρι την μεγάλη διακοπή του Μουντιάλ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Νίκο Νιόπλια!

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν, είναι και θα παραμείνει η ζωντανή ιστορία της ομάδας μας, αφού πρόκειται για τον ρέκορντμαν συμμετοχών και πρώτο σκόρερ όλων των εποχών του ΟΦΗ.

Τον Ιούλιο του 2019 επέστρεψε ως συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ τον Μάρτιο του 2021 ανέλαβε για δεύτερη φορά την τεχνική ηγεσία.

Νίκο Νιόπλια, έχεις σημαδέψει την πορεία του ΟΦΗ, γι' αυτό και το όνομά σου θα είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα μας. Το «ευχαριστώ» είναι λίγο για όσα έχεις προσφέρει στον ΟΦΗ".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ