Ρέθυμνο: Αναζητούν τον οδηγό που εγκατέλειψε τον 20χρονο τραυματία

Petite Perle 300×250

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του οδηγού του ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Ρέθυμνο στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ένας 20χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες λίγο μετά τις 10 το βράδυ όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούεται με μία μηχανή στο δρόμο από Πλακιά προς τη Σούδα.

Από το τροχαίο τραυματίζεται σοβαρά ο 20χρονος δικυκλιστής ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου τον εγκαταλείπει αιμόφυρτο στο οδόστρωμα.

Όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες του cretapost, ο οδηγός του ΙΧ παράτησε το αυτοκίνητό του 700 μέτρα περίπου από το σημείο του ατυχήματος και διέφυγε πεζός.

Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των ερευνών το εντόπισαν και το μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα όπου το παρέλαβαν εμπειρογνώμονες.

Μερικός ακρωτηριασμός 20χρονου

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Εκεί οι εφημερεύοντες γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση των τραυμάτων του νεαρού και αμέσως μετά, περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα, διέταξαν την εσπευσμένη διακομιδή του 20χρονου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου με τη συνοδεία δύο γιατρών από το νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο νεαρός υπέστη μερικό ακρωτηριασμό στο πόδι, στο ύψος του αστραγάλου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ