ESPN: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να αφήσει δωρεάν τον Ρονάλντο»!

Petite Perle 300×250

Το αμερικανικό δίκτυο ESPN υποστηρίζει πως οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οικογένεια Γκλέιζερς, είναι πρόθυμοι να αφήσουν τον Ρονάλντο να αποχωρήσει δωρεάν τον Ιανουάριο.

Διατεθειμένη να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει δίχως αντίτιμο τον Ιανουάριο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει το ESPN.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού δικτύου, η οικογένεια Γκλέιζερ έχει κουραστεί με τη συμπεριφορά του Πορτογάλου και υπάρχουν σκέψεις είτε να τον αφήσουν να φύγει από την ομάδα δωρεάν στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, είτε να δοθεί δανεικός.

Από την άλλη, θεωρούν πως είναι αρκετά δύσκολο να κινηθεί κάποιος σύλλογος για την απόκτησή του, αφενός γιατί κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε το περασμένο καλοκαίρι, αφετέρου διότι το συμβόλαιο του 37χρονου αστέρα είναι πολύ μεγάλο για να καλυφθεί από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ρονάλντο έχει έρθει σε ρήξη με τον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος τον έχει αφήσει εκτός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι.

πηγή: www.sport-fm.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ