Ατρόμητος – Βόλος 0-2: Με Φερνάντες και Ντέλετιτς η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τους Βολιώτες

Petite Perle 300×250

Ο Βόλος συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις και έφτασε σε μια ακόμη νίκη, την πέμπτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, καθώς πέρασε και από το Περιστερί, επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-0 με σκόρερ τους Ντέλετιτς και Φερνάντες και δείχνει ομάδα ικανή να χτυπήσει την πρώτη εξάδα και να μπει στα playoffs αν έχει ανάλογη πορεία.

Η ομάδα της Μαγνησίας μετά το τρίποντο που πήρε στο Περιστέρι και με παιχνίδι περισσότερο από την ΑΕΚ σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από τον Παναθηναϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι σε ένα όμορφο παιχνίδι είχαν περισσότερη ουσία και μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και να τις κάνουν γκολ. Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που είδαν τον Κλέιμαν να πιάνει κάθε σουτ που πήγε προς την εστία του, στάθηκαν άτυχοι καθώς είχαν δοκάρι με τον Κλωναρίδη ενώ είδαν και τον Μουνίθ να αποχωρεί τραυματίας στο 25' της αναμέτρησης.

Το ματς μέχρι τα πρώτα 25 λεπτά ήταν ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η αποχώρηση του Μουνίθ όμως μπέρδεψε τους γηπεδούχους με τον Βόλο να παίρνει τη μπάλα στα πόδια του, να απειλεί με τους Ντέλετιτς και Μπαριέντος στο 36' και το 39' ενώ ένα λεπτό αργότερα κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν έκλεψαν τη μπάλα ο Μεθκίδα μπήκε περιοχή έκανε το πλασέ ο Γιαννιώτης σε πρώτο χρόνο απέκρουσε με τη μπάλα να φτάνει σοτν Ντέλετιτς ο οποίος επιχείρησε νέο σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε στην έναρξη του δευτέρου μέρους να φέρει το ματς στα ίσια και είχε μια καλή στιγμή στο 53' με τον Φριντγιόνσον αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κλέιμαν. Και στο επόμενο λεπτό ήρθε το 0-2 για την ομάδα του Βόλου.

Super League 1 Live, Ατρόμητος - Βόλος 0-2 (Β' ημίχρονο)

Ο Οζέγκοβιτς αν και πεσμένος έδωσε αριστερά στον Τσοκάνη ο οποίος μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Φερνάντες που δεν δυσκολεύτηκε με σουτ από το ύψος του πέναλτι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος στάθηκε άτυχος στο 63' καθώς ο Κλωναρίδης αν και βρέθηκε σε θέση βολής από τα δεξιά, έκανε ένα διαγώνιο σουτ με τον Κλέιμαν να βρίσκει με τα ακροδάχτυλα να αλλάζει πορεία της μπάλας και να τη στέλνει στο δοκάρι.

Εν συνεχεία ο Βόλος διατήρησε το υπέρ του σκορ χωρίς να κινδυνέψει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ, Κουέν (69' Τζαβίδας), Ροταρίου (46' Ρομπάιγ), Μουνίθ (26' Φριντγιόνσον), Κλωναρίδης, Κιάρτανσον.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς (73' Πίρινεν), Μεθκίδα (63' Κνοκαέρτ), Πάολο Φέρναντες, Οζέγκοβιτς (87' Κούτσιας).

πηγή: www.sport24.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ