Την επόμενη βδομάδα η απολογία του 28χρονου που ασελγούσε στο 4χρονο παιδάκι

Petite Perle 300×250

τις 31 Οκτωβρίου αναμένεται να απολογηθεί ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Οκτώ μήνες μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του Δημήτρη Κραβαρίτη, για τα αδικήματα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, κατ' εξακολούθηση, η στρατιωτική δικαιοσύνη έδωσε εντολή στην αστυνομία να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του 28χρονου κατηγορούμενου.

Το χρονικό της καταγγελίας -Γιατί παραμένει ασύλληπτος ο 28χρονος

Αμέσως, μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής κακοποίησης σε βάρος του 4χρονου γιου τους, οι γονείς του προχώρησαν σε καταγγελία στις 23 Ιουλίου 2021 στην Εισαγγελία Αγρινίου, η οποία με τη σειρά της διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Στρατοδικείου Ιωαννίνων, καθώς ο 28χρονος εκείνο το διάστημα που διέπραττε τις αποτρόπαιες πράξεις ήταν φαντάρος.

Λίγους μήνες αργότερα, στις 28 Φεβρουαρίου 2022 ασκήθηκε η ποινική δίωξη σε βάρος του Δημήτρη Κραβαρίτη.

Ο 28χρονος φέρεται για περίπου 2,5 μήνες, από την 1η Μαρτίου 2021 έως τα τέλη Μαΐου του ίδιου έτους, να ασελγούσε σε βάρος του παιδιού.

Φαινομενικά, αυτή η «καθυστέρηση» θεωρείται φυσιολογική, καθώς όπως δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας του 4χρονου, Παντελής Βαμβακά: «Δεν θα το έλεγα καθυστέρηση χρονικά, γιατί έπρεπε να γίνουν ορισμένες πράξεις για το ανήλικο, δεν ήταν γενετήσιες πράξεις ενός παιδιού που θα μπορούσε κάλλιστα να το αντιληφθεί και να δώσει μια κατάθεση. Μιλάμε για παιδί, σχεδόν νεογνό, που θα έπρεπε μέσα από τις διαδικασίες αυτές του πραγματογνώμονα να γίνουν οι ερωτήσεις, να ταυτοποιηθούν όλα αυτά και να οδηγηθούμε στην ποινική δίωξη».

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος παραμένει ασύλληπτος με την ΕΛ.ΑΣ. να περιμένει την έκδοση εντάλματος σύλληψής του.

Έρευνα και στην Κρήτη για τον 28χρονο

Την ίδια στιγμή, έρευνα και στην Κρήτη έχουν ξεκινήσει οι Αρχές, για να διαπιστωθεί εάν ο Δημήτρης Κραβαρίτης, ο ποδοσφαιριστής που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 4χρονο παιδί στο Αγρίνιο, είχε παρενοχλήσει ανήλικα παιδιά κι εκεί.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης πριν από 7 χρόνια βρέθηκε στην Κρήτη ως ποδοσφαιριστής στην Επισκοπή Ρεθύμνου και εν συνεχεία στον Άρη Ρεθύμνου όταν ήταν ακόμη 21 ετών. Η είδηση για την κατηγορία που τον βαραίνει έχει προκαλέσει σοκ και στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου όπως επίσης στο Μεσολόγγι από όπου πέρασε ως ποδοσφαιριστής αλλά και στο Αγρίνιο όπου φέρεται να τέλεσε την πράξη της ασέλγειας.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια μιας δημοσίευσης, που αποκαλύπτει πως ο εν λόγω δράστης ήταν «επιρρεπής» ως προ παιδιά μικρότερης ηλικίας, κάτι που φαίνεται από ένα χυδαίο σχόλιο που έκανε, με αποδέκτη μια 14χρονη μαθήτρια στην Κρήτη.

Ένα άτομο που όπως ισχυρίζεται είχε βρεθεί στην ίδια παρέα με τον 28χρονο, αποκαλύπτει στο Facebook, μία στιχομυθία που είχε με τον κατηγορούμενο για ασέλγεια, ποδοσφαιριστή, και ένα σχόλιο που είχε κάνει για μια 14χρονη μαθήτρια.

Η σοκαριστική ανάρτηση στο Facebook

Αύγουστος 2019 Καρέ, Ρεθύμνου

Τότε έτυχε να είμαστε στο πανηγύρι με κοινή παρέα. Περασε απο δίπλα μας ένα κορίτσι 14 χρόνων, μου είπε: ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ.

Του λέω είναι μικρή.

Η απάντηση του: Τ@@@ ΕΧΕΙ….

Που να φανταστώ…

Σου εύχομαι ολοψυχα ότι χειρότερο, και λυπαμαι και ντρέπομαι που έστω και για λίγο ετυχε να κάτσω σε κοινή παρεα μαζί σου… και δυστυχώς είναι πολλά κτήνοι σαν κι εσένα εκεί έξω…Επίσης λυπαμαι που δεν σε έβαλα στην θέση σου όταν έπρεπε… ΑΝΩΜΑΛΕ, ΚΤΗΝΟΣ, ΤΕΡΑΣ».

Η «φιλία» που ένωνε τις δυο οικογένεις

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, πατέρας θύματος και πατέρας θύτη, είχαν μια φιλία ετών, έτσι ξεκίνησε και η συζήτηση για τη φύλαξη του παιδιού.

Η ευγνωμοσύνη που εξέφραζε η σύζυγος -και μητέρα του μετέπειτα κατηγορούμενου- φαίνεται πως έμεινε στα λόγια. Διότι στην πράξη, αυτή η γυναίκα, κατηγορείται πως γνώριζε ότι ο γιος της έκανε τις αρρωστημένες του φαντασιώσεις, πράξεις.

Η 52χρονη νταντά πήγαινε στο σπίτι της οικογένειας τα πρωινά, όπου «φρόντιζε» το τετράχρονο αγοράκι. Αν και σε όλους τους χώρους του σπιτιού -πλην του μπάνιου- υπήρχαν κάμερες ασφαλείας, δεν διαπιστώθηκε κάτι το μεμπτό.

Ξαφνικά, οι γονείς του μικρού παιδιού παρατήρησαν μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία και δεν μπορούσαν να κατανοήσουν. Ωστόσο, οι επίμαχες ζωγραφιές έμελλε να αποκαλύψουν την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης.

Η πρώτη ζωγραφιά έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε τη μαυρισμένη ψυχούλα του τετράχρονου.

Η δεύτερη πραγματικά σοκάρει! Το παιδάκι είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο για το τι συνέβη, απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο, Δημήτρη Κραβαρίτη.

Όμως, η μητέρα του 28χρονου παιδεραστή είχε πιάσει τον γιο της να ασελγεί πάνω στον τετράχρονο, παρ' όλα αυτά δεν σταμάτησε την αποτρόπαια πράξη, αντ' αυτού τον του επέτρεπε να έρχεται να έχει πρόσβαση στο αγοράκι, ασκώντας ψυχολογική «βία» στο παιδί να μη μιλήσει.

iraklionews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ