O σκύλος του Λιμενικού εντόπισε τα ναρκωτικά που έβαλε επιβάτης μέσα στην κάλτσα του

Petite Perle 300×250

Επιχείρησε να κρύψει τα ναρκωτικά μέσα στην κάλτσα του και να περάσει απαρατήρητος από τον έλεγχο των λιμενικών όταν έφτασε στο λιμάνι του Ηρακλείου με το πλοίο της γραμμής.

Για κακή του τύχη όμως στο λιμάνι ήταν ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Λιμενικού Σώματος ο οποίος και εντόπισε τις ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης που είχε κρυμμένες μέσα στις κάλτσες του.

Οι λιμενικοί σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στις αποσκευές του 26χρονου βρήκαν και κατέσχεσαν τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με χασίς συνολικού μικτού βάρους 6,4 γραμμαρίων.

ΕΕπίσης βρέθηκαν, ένας πλαστικός θρυμματιστής με υπολείμματα κάνναβης, μία πλαστική συσκευή καπνίσματος κάνναβης καθώς και είκοσι πέντε (25) συσκευασίες καπνού, των 50 γραμμαρίων έκαστη, στερούμενες στο σύνολό τους τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.
irakl-original
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ως άνω ανευρεθέντα, ενώ το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχεται στο ποσό των τριακοσίων πέντε ευρώ και ογδόντα έξι λεπτών (305,86€).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ