Σασμός: Ο Σταύρος πέφτει νεκρός μπροστά σε Αργυρώ και Αστέρη

Petite Perle 300×250

O Σασμός για μία ακόμη φορά θα βαφτεί με αίμα. Ακόμη ένα άγριο φονικό θα σοκάρει όλο το χωριό και θα προκαλέσει τον θρήνο στην οικογένεια Βρουλάκη. Στον Σασμό, ο Σταύρος καταλαβαίνει ότι η Αργυρώ έχει αισθήματα μόνο για τον Αστέρη. Μπορεί να μη θέλει κανείς να το παραδεχθεί αλλά οι δύο τους είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Και κανείς δεν μπορεί να μπει ανάμεσά τους.

Ο Σταύρος αντιλαμβάνεται λοιπόν ότι δεν έχει καμία ελπίδα, αλλά δεν πρόκειται να φύγει από την Κρήτη έτσι απλά. Έχει δεθεί με τον μικρό Πετρή αν και δεν είναι δικός του γιος. Εκείνος όμως τον μεγάλωσε και νιώθει ότι κινδυνεύει αν παραμείνει στο νησί, εξαιτίας της βεντέτας που δεν λέει να τελειώσει. Έτσι, επιμένει ότι θα κινηθεί δικαστικά για την επιμέλεια του μικρού. Η Αργυρώ καταρρέει μόλις το πληροφορείται αλλά μάταια προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, με το παιδί να βρίσκεται στη μέση. Ο Σταύρος θέλει και το διαζύγιο, αλλά και το μωρό. Θέλει να επιστρέψει πίσω στα Γιάννενα, ξεγράφοντας τους Βρουλάκηδες. Κι εκεί όμως η κατάσταση δεν είναι καλή, εξαιτίας του αδελφού του, Βαγγέλη, τον οποίο κυνηγούν οι τοκογλύφοι. Παρά τις απειλές, ο Βαγγέλης δεν δείχνει να… πτοείται και οι τοκογλύφοι αποφασίζουν να βάλουν σε εφαρμογή το plan b. Αποφασίζουν να χτυπήσουν λοιπόν, άλλο μέλος της οικογένειας.

Έτσι, μέλη της συμμορίας τους αποβιβάζονται στην Κρήτη για να κάνουν κακό στον Σταύρο. Και το πετυχαίνουν. Ο Σταύρος πέφτει νεκρός. Τον βρίσκουν η Αργυρώ και ο Αστέρης και σοκάρονται από το θέαμα. Ο Αστέρης προσπαθεί να την παρηγορήσει, όμως εκείνη δε θέλει ούτε να τον βλέπει μπροστά της. Η Αργυρώ κλείνεται και πάλι στον εαυτό της και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Εκτός από τον πατέρα της, με τον ερχομό της στην Κρήτη έχουν χαθεί οι δύο αδελφοί της και τώρα ο σύζυγός της. Για μία ακόμη φορά η σχέση της με τον Αστέρη ακροβατεί σε ένα λεπτό σχοινί.

ΠΗΓΉ: www.ieidiseis.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ