Ξεκινούν εργασίες αποχέτευσης στο Οροπέδιο Λασιθίου

Petite Perle 300×250

Σύμβαση ύψους 200 χιλ. ευρώ υπέγραψε ο Δήμαρχος Γ. Στεφανάκης για «Κατασκευή αποχέτευσης λυμάτων και ομβρίων στον οικισμό Μέσα Λασιθάκι»

Τη σύμβαση με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ για την υλοποίηση του σημαντικού έργου «Κατασκευή αποχέτευσης λυμάτων και ομβρίων στον οικισμό Μέσα Λασιθάκι», υπέγραψε ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Υποδομών Γιώργος Στρατάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μέσα Λασιθίου Μιχάλης Φαρσάρης και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «SPANAKIS CONSULTING ENGINEERING» Λευτέρης Σπανάκης. 

Το έργο

Οι εργασίες θα εκτελεστούν εντός και εκτός του οικισμού Μέσα Λασιθάκι του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου. Συγκεκριμένα θα κατασκευαστεί δίκτυο αποχέτευσης λυμάτων και ομβρίων σε υφιστάμενους δημοτικούς δρόμους του οικισμού. Η εκτέλεση του έργου πρέπει να ολοκληρωθεί σε διάστημα 8 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης στο πλαίσιο υπογραφής της σύμβασης για το σημαντικό έργο, ανέφερε: «Προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς στην δημοπράτηση έργων υποδομών τόσο για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη όσο και για την ανάπτυξη του τόπου. Ο δήμος μας μελέτησε και αδειοδότησε  το έργο το οποίο χρηματοδοτήθηκε από πόρους του ΠΔΕ της Περιφέρειας Κρήτης.

Ένα έργο το οποίο ήταν ζητούμενο για χρόνια από την τοπική κοινωνία. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και όλους όσους εργάστηκαν για να υλοποιηθεί το σημαντικό αυτό έργο».

www.cretalive.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ