Αίτημα συμπληρωματικής δίωξης στη «Στεφανία» – «Κινδυνεύει η ζωή του 36χρονου» δηλώνει η δικηγόρος του

Petite Perle 300×250

Η δικηγόρος Αλεξάνδρα Σπανάκη από το Ηράκλειο αναφέρει ότι η πλευρά του 36χρονου ζητά την ποινική δίωξη της φίλης που τον παγίδευσε και πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας του εγκαύματος στο λαιμό.

Αίτημα για άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης σε βάρος φίλης της 38χρονης ετοιμάζονται να καταθέσουν, ακόμη και το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, οι δικηγόροι του 36χρονου που δέχτηκε την επίθεση με οξύ σε δωμάτιο ξενοδοχείου από την εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του Ηρακλείου Αλεξάνδρα Σπανάκη το πρόσωπο που κατονομάζεται ως «Στεφανία» από τον 36χρονο είναι υπαρκτό και θα ζητηθεί το συντομότερο δυνατό με αίτημα προς την ανακρίτρια η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της καθώς φέρεται με παρελκυστικά μηνύματα να τον εγκλώβισε και να τον παγίδευσε στο μοιραίο ραντεβού στο ξενοδοχείο.

Μάλιστα η κ. Σπανάκη είπε ακόμη ότι ο Κούγιας συνάντησε τον 36χρονο για λίγα λεπτά και του επιβεβαίωσε την ύπαρξη του τρίτου προσώπου. Επιπλέον το αίτημα των δικηγόρων του 36χρονου προς την Ανακρίτρια δεν θα είναι να ασκηθεί δίωξη μόνο στην επονομαζόμενη «Στεφανία» αλλά και σε όποιο άλλο πρόσωπο εμπλέκεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας με δύο ανακοινώσεις έχει κάνει γνωστό ότι το οξύ παρελήφθη από ένα αντρικό πρόσωπο με αρχικά Γ.Σ. Την ίδια ώρα η κατάσταση της υγείας του 36χρονου εξακολουθεί να είναι πολύ σοβαρή σύμφωνα με την κ. Σπανάκη καθώς το έγκαυμα στο λαιμό είναι πολύ βαθύ και όπως ανέφερε εκφράστηκαν ανησυχίες από τους γιατρούς του Θριασίου Νοσοκομείου ακόμη και για τη ζωή του σε περίπτωση κάποιας επιμόλυνσης του τραύματος.

Πηγή: neakriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ