Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου δέχθηκε 15 μαχαιριές

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο γνωστός επιχειρηματίας που δέχθηκε 15 μαχαιριές από 25χρονο καταζητούμενο τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Βαρυμπόμπη. Διαπληκτίστηκαν για τη σειρά προτεραιότητας σε καντίνα.

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου που δέχθηκε 15 μαχαιριές από 25χρονο άντρα τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Βαρυμπόμπη, για ασήμαντη αφορμή.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate και υπήρξε σύντροφος της Τζούλια Νόβα

Όλα ξεκίνησαν στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα της Βαρυμπόμπης.

Ο επιχειρηματίας μαζί με δύο ακόμα άνδρες διαπληκτίστηκε με δύο νεαρούς  20 και 25 χρόνων για τη σειρά που θα διατηρούσαν στο κατάστημα, όταν ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άντρα. Αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 20χρονο.

Ο 25χρονος που μαχαίρωσε με τόσο μένος τον επιχειρηματία ακόμα καταζητείται από τις Αρχές και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 25χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης του 60χρονου επιχειρηματία είναι ότι έχει υποβληθεί ήδη σε ένα χειρουργείο και αναμένεται τις επόμενες ώρες να υποβληθεί και σε δεύτερο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ