Ιωνικός – Παναιτωλικός 1-1: Παραμένει χωρίς νίκη η ομάδα της Νίκαιας

Petite Perle 300×250

Ο Ιωνικός και ο Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 σε αναμέτρηση για τη δέκατη αγωνιστική της Superleague.

Η ομάδα της Νίκαιας παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Ιωνικός βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς.

Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία για τους Αγρινιώτες. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει 12 βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με γκολ του Μάντζη μετά από ωραία αντεπίθεση. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε νέα καλή στιγμή στο 6' με σουτ του Σάκιτς.

Ο Παναιτωλικό ξεκίνησε να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 16΄οι Αγρινιώτες απείλησαν για πρώτη φορά με γυριστό σουτ του Κολοβού. Λίγο αργότερα, ο Χουτεσιώτη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια σουτ του Μόρσεϊ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μπλόκαρε σουτ του Κολοβού στο 22ο λεπτό. Στο 28' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Μύγα. Ο Καρέλης ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχο ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Ιωνικός βγήκε ξανά στην επίθεση και απείλησε με Μάντζη και Άοσμαν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 49' ο Ελευθεριάδης σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 57ο λεπτό ο Ιωνικός είχε καλή στιγμή με σουτ του Μεντόσα αλλά ο Στεργιάκης μπλόκαρε.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι μετά από προσπάθεια του Ντουάρτε. Οι Αγρινιώτες έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Καρέλης πήρε την μπάλα μετά από σέντρα του Χουχούμη, σούταρε αλλά ο Χουτεσιώτης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση.

Ο Ιωνικός έχασε καλή ευκαιρία να προηγηθεί με τον Σεμπά στο 79' αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ. Ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σεγκέλια στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σόουζα (46΄Κάνιας), Τσιγκρίνσκι, Μύγας (86΄Αντούνες), Σάκιτς, Ρομαό, Λοβέρα, Φαντιγκά, Άοσμαν (55΄Μεντόσα), Ελευθεριάδης (55΄Σεμπά), Μάντζης (86΄Ιωαννίδης).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτενσον (75΄Φλόρες), Κολοβός (83΄Νταγκό), Μόρσεϊ (89΄Σενγκέλια), Ντουάρτε, Καρέλης (89΄ Ζοάο Πέδρο)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ