Άνδρας και γυναίκα εμφανίστηκαν σε εκπομπή και ισχυρίζονται ότι είναι παιδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα

Petite Perle 300×250

Ο Σαντιάγκο Λάρα και η Ευγενία Λαπροβίτολα εμφανίστηκαν σε εκπομπή ισχυριζόμενοι πως είναι παιδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η 30η Οκτωβρίου είναι ημέρα γενεθλίων του Ντιέγκο Μαραντόνα και η σκανδαλοθηρική εκπομπή «Ποιος είναι ο πατέρας μου;» του Telecinco ασχολήθηκε με δύο νέους που υποστηρίζουν πως είναι απόγονοι του θρύλου του ποδοσφαίρου. Ο Σαντιάγκο Λάρα και η Ευγενία Λαπροβίτολα εμφανίστηκαν στην εκπομπή και ισχυρίστηκαν πως είναι παιδιά του Μαραντόνα, που προ διετίας έφυγε από τη ζωή στα 60 του.

Ο πρώτος, πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει κερδίσει πολλά χρήματα παραχωρώντας συνεντεύξεις. Στο παρελθόν φέρεται να είχε εισπράξει 17.000 ευρώ για συνέντευξη στην ιταλική τηλεόραση, ενώ συνολικά λέγεται πως έχει βγάλει πάνω από 40.000 ευρώ πουλώντας την ιστορία του. Τόσο ο ίδιος, όσο Λάρα όσο και η Λαπροβίτολα, πάντως, σε DNA test που έχουν υποβληθεί αποδείχτηκε πως δεν είναι παιδιά του Μαραντόνα, αλλά εκείνοι αμφισβητούν τα αποτελέσματα και ζητούν επανεξέταση.

Στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκε και μια γυναίκα, ονόματι Λάουρα Σιμπίγια, η οποία δήλωσε πως είχε σχέση με τον Μαραντόνα και μάλιστα πως απέκτησαν μαζί παιδί, το οποίο ποτέ δεν αναγνωρίστηκε επισήμως.

πηγή: www.sport-fm.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ