Διακοπή για μία ώρα αγώνας της Σαχτάρ με την Ολεξάνδρια λόγω των σειρήνων επιδρομής

Petite Perle 300×250

Διακόπηκε για πάνω από μια ώρα ο αγώνας της Σαχτάρ με την Ολεξάντρια λόγω σειρήνων επιδρομής.

Η αναμέτρηση της Σαχτάρ με την Ολεξάντρια για το ουκρανικό πρωτάθλημα χρειάστηκε να διακοπεί για πάνω από μία ώρα το Σάββατο, όταν ήχησαν οι σειρήνες για αεροπορική επιδρομή. Όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο που τηρείται μετά την επανεκκίνηση της δράσης εν καιρώ πολέμου, οι δύο ομάδες έφυγαν για τα καταφύγια του γηπέδου και περίμεναν καρτερικά, όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία.

«Οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι προχώρησαν στο καταφύγιο. Φροντίστε και βρείτε ένα ασφαλές μέρος», έγραψε η Σαχτάρ στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Το παιχνίδι ξανάρχισε μετά από περίπου μία ώρα και 40 λεπτά, και ο Μπόχνταν Μιχαλιτσένκο ισοφάρισε για τη Σαχτάρ, για την οποία αποβλήθηκε αργότερα ο Λούκας Τέιλορ. Ο Μιχάιλο Μούντρικ σκόραρε και έκανε το 2-1, αλλά ο Ντεμτσένκο ισοφάρισε, στερώντας τη νίκη από τη Σαχτάρ, η οποία είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα με 20 βαθμούς.

Η Σαχτάρ, που παίζει τους εντός έδρας αγώνες του Champions League αυτή τη σεζόν στη Βαρσοβία, υποδέχεται τη Λειψία την Τετάρτη. Είναι τρίτη στον 5ο όμιλο με έξι βαθμούς.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ