Παλαιό Φάληρο: Ξεσπά η μητέρα του 45χρονου βιαστή – «Ντρέπομαι, για εμένα είναι νεκρός»

Petite Perle 300×250

Στην Αλβανία έχει διαφύγει ο 45χρονος που ταυτοποιήθηκε ως ο «δράκος» του Παλαιού Φαλήρου. Η μητέρα του «βιαστή με το τατουάζ» ξεσπά και δηλώνει ότι ντρέπεται για τον γιο της. Σημειώνεται ότι ο 45χρονος κατηγορείται και για ενδοοικογενειακή βία καθώς όπως αποκάλυψε το enikos.gr. χτυπούσε την μητέρα του.

«Ντρέπομαι για το γιο μου. Δεν με νοιάζει γι' αυτόν. Δεν είναι το παιδί που μεγάλωσα εγώ. Εγώ είμαι μία κυρία. Αυτός τι έκανε; Δεν ήταν μικρός, ήταν 44 χρονών άνδρας… Τι να το κάνω αν λέει η γειτονιά τα καλύτερα για εμένα, με κατέστρεψε αυτός. Ντρέπομαι… Δεν θέλω να θυμάμαι. Για εμένα είναι πεθαμένος… Δούλευα εγώ για να μου κλέβει ο γιος μου τα λεφτά και να με χτυπάει. Τέσσερα χρόνια που μένει μαζί μου, με καταστρέφει. Είναι ντροπή, έχει και δύο παιδιά…» ανέφερε στο «Φως στο Τούνελ» η μητέρα του «Σπάρτακ».

Όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής την ρώτησε εάν γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκεται ο 45χρονος, είπε: «Είναι στην Αλβανία, στο σπίτι που έχω εγώ. Πέρασε και από κάποιους συγγενείς μας. Πήγε η Ασφάλεια, αλλά δεν ξέρω αν τον έχουν συλλάβει».

Αναμένεται διεθνές ένταλμα σύλληψης

Τη Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη αναμένεται να εκδοθεί από την ανακρίτρια το ένταλμα σύλληψης για τον 45χρονο «βιαστή με το τατουάζ». Ο «Σπάρτακ» φέρεται να πέρασε από τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου, 4 μέρες δηλαδή μετά τον βιασμό και την απόπειρα βιασμού στο Παλαιό Φάληρο. Ως εκ τούτου, το ένταλμα σύλληψης που θα εκδοθεί αναμένεται να μετατραπεί σε διεθνές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένταλμα σύλληψης θα περιλαμβάνει και κατηγορία για ενδοοικογενειακή βία, καθώς η μητέρα του παραδέχθηκε ότι την χτυπούσε όταν έπινε. Η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε αποκαλύψει ποτέ τα περιστατικά αυτά, γιατί δεν άντεχε να καταγγείλει το ίδιο της παιδί της.

Ο 45χρονος φέρεται να είναι αλκοολικός, κάτι που επιβεβαίωσε και τις αναφορές της 34χρονης γυναίκας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, καθώς περιέγραψε ότι η ανάσα του μύριζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που έχουν αναλάβει την έρευνα είναι αισιόδοξοι για τον εντοπισμό του, καθώς είναι ήδη σε μια άτυπη συνεννόηση με τις αρμόδιες αλβανικές αρχές οι οποίες φαίνεται γνωρίζουν πού βρίσκεται ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου.

Σημειώνεται ότι έχει γίνει αίτημα από την ΕΛ.ΑΣ. στον εισαγγελέα για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του 45χρονου και φωτογραφίες του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ