Σε ρυθμό ρελαντί ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 5-1 τα Δειλινά

Petite Perle 300×250

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-1 της ομάδας των Δειλινών ζευγαρώνοντας τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και συνάμα ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Συντριπτική η υπεροχή της ομάδας του Κρουσώνα στο πρώτο μέρος , αφού τα τέσσερα γκολ δημιούργησε σωρεία ευκαιριών για να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Τα Δειλινά περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και προσπάθησαν με κάποιες αντεπιθέσεις να απειλήσουν τους γηπεδούχους.

Στο 3΄ από σέντρα του Ανωγειανάκη κεφαλιά εξ επαφής του Κουράκη εξουδετέρωσε σωτήρια ο τερματοφύλακας.

Στο 11΄ μετά από κόρνερ ο Κανδηλάκης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 38΄ από εκτέλεση κόρνερ του Ανωγειανάκη ο Σηφάκης με κεφαλιά πέτυχε το 2-0, και στο επόμενο λεπτό ο Κουράκης με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 4-0 με τον Γαρεφαλλάκη που εκμεταλεύτηκε έξοχη κάθετη πάσα του Ανωγειανάκη.

Στο 49΄ ο Κουράκης εκμεταλεύτηκε λάθος των αμυντικών και με πλασέ έκανε το 5-0.

Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του παιγνιδιού, οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές και στο 79΄ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 5-1 με πλασέ του Ρεμούνδου σε κενή εστία.

Στο 85΄ από σέντρα του Γιανναδάκη η κεφαλιά του Μεμοτσέλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης, Κουτσογιαννάκης, Μαυροειδής(32΄ Σαρχιανάκης), Παπαδιός, Κανδηλάκης, Σηφάκης, Γιαλυτάκης(60΄ Χατζηδάκης), Κουράκης, Ανωγειανάκης(60΄ Σκούφος), Μεταξάκης( 60΄΄ Μεμοτσέλα), Γιανναδάκης

ΔΕΙΛΙΝΑ: Τσόι Μαρ., Χασουράκης(46΄ Ταμιωλάκης), Δρακωνάκης, Ρέππας, Χεράκης(84΄ Τουγλής), Νικητόπουλος(46΄ Κουνανάκης), Ορφανός, Μιχελάκης, Μάρθας(78΄ Τσαγκαράκης), Κεφαλούκος, Ρεμούνδος(84΄ Ροβιθάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ