«Βιαστής με το τατουάζ»: Πώς κατάφερε να φύγει από την Ελλάδα

Petite Perle 300×250

Με λεωφορείο από την Αθήνα προς Τίρανα διέφυγε ο 45χρονος Αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται πως βίασε μια 34χρονη σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο, ενώ επιτέθηκε και σε μια 24χρονη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο βιαστής με τατουάζ, είναι χωρισμένος με δύο παιδιά, άνεργος και έμενε με την μητέρα, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ.

Αφού οι Αρχές κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του, ο βιαστής επιβιβάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου σε λεωφορείο που έκανε το δρομολόγιο Αθήνα – Τίρανα και στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης πέρασε από την συνοριακή διάβαση Κακαβιάς στην Αλβανία.

Τον 45χρονο αναγνώρισαν και οι δύο γυναίκες από φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αστυνομικοί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αναμένεται να εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης για τη γειτονική χώρα.

Παράλληλα, αναμένεται και εισαγγελική διαταγή για να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του για να τον αναγνωρίσουν τυχόν και άλλα θύματά του.

Το βίντεο-ντοκουμέντο

Το βίντεο που μετέδωσε ο Alpha δείχνει τη διαδρομή του άνδρα στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με την περιγραφή, μια κοπέλα σταματά σε φανάρι επί της λεωφόρου Αμφιθέας.

Ο επίδοξος βιαστής μπαίνει στο αυτοκίνητό της, καθώς εκείνη δεν είχε βάλει ασφάλεια στο αυτοκίνητο. Η κοπέλα πανικοβάλλεται αρχικά αλλά εκείνος απτόητος προσπαθεί να την οδηγήσει σε ένα απομακρυσμένο σημείο.

Η κοπέλα, όμως, βάζει το χέρι στην κόρνα του αυτοκινήτου και οδηγεί το αυτοκίνητό της σε κοντινό πεζοδρόμιο, όπου ακριβώς μπροστά υπάρχει κατάστημα που διανυκτερεύει. Μόλις ακινητοποιεί το αυτοκίνητό της, βγαίνει από το όχημα και αρχίζει να ζητά βοήθεια.

Ο δράστης βγαίνει επίσης από το αυτοκίνητο και αρχίζει να τρέχει προς τη λεωφόρο Αμφιθέας για να εξαφανιστεί.

Οι κάμερες ασφαλείας από την καφετέρια τον έχουν καταγράψει όμως.

Αφού εξαφανίζεται από τη λεωφόρο Αμφιθέας, βρίσκει σχεδόν μία ώρα αργότερα την 34χρονη και τη βιάζει.

Πώς περιγράφει η 34χρονη τον βιασμό της

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή της 34χρονης, για τον βιασμό της από τον άγνωστο με το τατουάζ ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο.

«Ήμουν στη στάση και περίμενα να πάω στη δουλειά μου. Ήρθε με μαχαίρι και έγινε ό,τι έγινε», περιγράφει, μιλώντας στο OPEN TV, η 34χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο.

Η 34χρονη ανέφερε ακόμη ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, την τράβηξε σε ένα διπλανό πάρκο, το οποίο ήταν άδεια και τη βίασε. Όπως τόνισε, «τον έβλεπα πρώτη φορά στη ζωή μου».

«Με άφησε να φύγω, εγώ πήγα στη δουλειά μου κανονικά και εκεί τους το είπα και πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία», συμπλήρωσε η 34χρονη, προσθέτοντας πως «μου είπε ότι ήθελε τον αριθμό μου». Σε ερώτηση για το τι έκανε μετά, η ίδια απάντησε ότι «πήγα εκεί που ήμουν ξανά και ευτυχώς ήταν ένας συνάδελφος που δεν τον γνώριζα προσωπικά. Ξαναγύρισε αυτός και μου είπε ότι "άμα μιλήσω θα με σκοτώσει"».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ