Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο ενοικιαστής που ξυλοκόπησε τους ηλικιωμένους σπιτονοικοκύρηδές του

Petite Perle 300×250

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγείται σήμερα, Δευτέρα (31/10) ο 31 ετών άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε τους σπιτονοικοκύρηδές του, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, στην περιοχή του Πόρου, στο Ηράκλειο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής. Οι σχέσεις ανάμεσα στον ενοικιαστή και τους σπιτονοκοκύρηδες ήταν τεταμένες, καθώς, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο 31χρονος τους χρωστούσε ενοίκια και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ήθελαν να του κάνουν έξωση.

Το επίμαχο βράδυ, ο ενοικιαστής πήγε στο σπίτι του ζευγαριού και φέρεται να τους ζήτησε δανεικά, την ώρα που τους οφείλει χρήματα από ενοίκια. Υπήρξε φραστικό επεισόδιο, το οποίο κατέληξε στον ξυλοδαρμό της 84χρονης γυναίκας και του 83χρονου συζύγου της. Ο φερόμενος ως δράστης εμφανίζεται να τους χτύπησε με τα χέρια, στο κεφάλι και στο σώμα. Οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτούν, ενώ ο 31χρονος συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

iraklionews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ