Κοντά στους μικρομεσαίους η Ν.Ε. Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ

Petite Perle 300×250

Ανακοίνωση Τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων – Ν.Ε. Ηρακλείου

Ο Τομέας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και επισκέψεων σε καταστήματα στον Κρουσώνα, στην Αμμουδάρα και στις γύρω περιοχές.

Διαπιστώθηκε για ακόμη φορά η έντονη απογοήτευση των μικρών καταστηματαρχών από τον αποκλεισμό των επιχειρήσεων τους απο προηγούμενες ενισχύσεις της κυβέρνησης, όπως ήταν οι επιστρεπτέες και μη προκαταβολές, τα πρόγραμμα ΕΣΠΑ και τα χρηματοδοτικά εργαλεία των τραπεζών.

Οι μικρές επιχειρήσεις του Νόμου μας στην πράξη έχουν μείνει μόνες τους και βιώνουν έντονα, κάθε μέρα, από την μία την αύξηση του κόστους λειτουργίας και από την άλλη την μείωση των πωλήσεων τους. Το κόστος των λογαριασμών ΔΕΚΟ, το ενεργειακό κόστος και η αύξηση του κόστους των πρώτων υλών τους οδηγεί μέρα με τη μέρα στο να βάλουν λουκέτα στις επιχειρήσεις τους που τόσα χρόνια κρίσεων προσπαθούν να διατηρήσουν ζωντανές και υγιείς.

Κάνεις δεν ενδιαφέρεται!

Ζητούμε από το Κράτος και την Πολιτεία να στηρίξει έμπρακτα τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και πρέπει να συνεχίσουν να είναι βιώσιμες. Στεκόμαστε δίπλα στον Αγώνα που δίνουν όλοι οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι τους για την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων τους με αξιοπρέπεια στην Εργασία και την Απασχόληση!

Ο Τομέας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ