Amira Luxury Resort & Spa: Ένα νέο πεντάστερο ξενοδοχείο εγκαινιάστηκε στον Αδελιανό Κάμπο

Petite Perle 300×250

Μια νέα υπερσύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα εγκαινιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για το Amira Luxury Resort & Spa, στον Αδελιανό Κάμπο, μια πεντάστερη μονάδα που έρχεται να προστεθεί στο ξενοδοχειακό δυναμικό του νομού.

Το ξενοδοχείο ξεκίνησε να λειτουργεί από τις 25 Μαΐου και ετοιμάζεται να κλείσει στις 6 Νοεμβρίου καταγράφοντας υψηλές πληρότητες και πολύ ικανοποιημένους πελάτες.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του Σήφης Γαλερός: «Το ξενοδοχείο αποτελείται από 172 δωμάτια, συγκεκριμένα 102 δίκλινα δωμάτια, 60 τζούνιορ σουίτες και 10 executive σουίτες με ατομική πισίνα. Έχει τρία εστιατόρια, τα δύο είναι αλά καρτ και το κεντρικό εστιατόριο το οποίο είναι για το πρωινό και το βραδινό των πελατών. Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο μπαρ, καθώς και ένα μοντέρνο και σύγχρονο σπα, θερμαινόμενη πισίνα, με σάουνα, χαμάμ κ.λπ. Στο σύνολό του το ξενοδοχείο διαθέτει 14 πισίνες, οι οποίες έχουν όλες τη δυνατότητα θέρμανσης για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο, Οκτώβριο, εκτός από τη μεγάλη την κεντρική, η οποία δεν είναι δυνατόν να θερμανθεί, είναι τεράστια».

Ο κ Γαλερός δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι από την αγορά του οικοπέδου μέχρι την ολοκλήρωση της μονάδας, πέρασαν δώδεκα έτη, αντιμετωπίζοντας διάφορα θέματα, εννοώντας προφανώς γραφειοκρατικά και άλλα παρόμοιας φύσης ζητήματα. «Το ψάχναμε πολλά χρόνια γιατί βλέπαμε την έλλειψη η οποία υπήρχε σε καλά ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Βασικός μας σκοπός ήταν το ξενοδοχείο να είναι πάνω στη θάλασσα. Ξεκινήσαμε το 2007-2008 με την αγορά των οικοπέδων, από εκεί και μετά είχαμε μια 12ετή περιπέτεια με πολλά θέματα. Τελικά ξεκινήσαμε το 2020, ολοκληρώσαμε το 2022 (Φεβρουάριο) και ανοίξαμε 25 Μαΐου. Όλο το ξενοδοχείο είναι έτοιμο εκτός του συνεδριακού το οποίο δεν είναι 100%. Το 2023 θα είναι και αυτό έτοιμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τον αγιασμό στα εγκαίνια τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Χαίρομαι πολύ που αυτή η μονάδα, έρχεται να προστεθεί σε εκείνα τα ξενοδοχεία – κοσμήματα που διαχρονικά φανερώνουν τον πολιτισμό αυτού του τόπου και τη δυνατότητα που παρέχει στους ερχόμενους από όλον τον κόσμο την αληθινή ελληνική παράδοση, φιλοξενία, ζεστασιά και ανθρωπιά. Διαβάζοντας την τελευταία ευχή του αγιασμού τις προϋποθέσεις για να επιτύχει το έργο σας και αυτές είναι τέσσερις: Αγάπη, ομόνοια, ειρήνη και δικαιοσύνη, μεταξύ σας, μεταξύ όλων των ανθρώπων που εργάζονται εδώ, για να βγαίνει ένα αποτέλεσμα που να το χαίρεστε όλοι και τα οφέλη που θα πολλαπλασιάζονται για το Ρέθυμνο και για την Κρήτη όλη, για τον τουρισμό μας. Από τον καιρό που ήμουν εδώ, χαιρόμουν όταν περνούσα και έβλεπα την πρόοδο του έργου. Δεν φανταζόμουν ότι τόσο σύντομα θα ήμουν εδώ κοντά σας για να χαρώ με τη χαρά σας. Να είστε καλά και να συνεχίσετε αυτό το έργο και άλλα πολλά που θα δίνουνε εργασία στους δύσκολους καιρούς και να εξακτινώνουν τον πολιτισμό και την παράδοση της Κρήτης».

Πλήθος κόσμου αρχές και φορείς, ξενοδόχοι και επιχειρηματίες του τόπου παραβρέθηκαν στα εγκαίνια και είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στου χώρους του.

Η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, σε δηλώσεις της ανέφερε: «Εγκαινιάσαμε ένα ξενοδοχείο, πραγματικό κόσμημα για το Ρέθυμνο. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του είναι πολύ υψηλού επιπέδου, όπως αρμόζει στον τουρισμό μας. Εμείς ευχόμαστε και ελπίζουμε για τέτοιου είδους επενδύσεις να γίνονται πολύ πιο εύκολα γιατί συναντούν, δυστυχώς, δυσκολίες λόγω της γραφειοκρατίας. Να γίνονται πιο εύκολα, να γίνονται φιλικές προς το περιβάλλον, να προσφέρουν θέσεις εργασίες στους εργαζόμενους και να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους επισκέπτες μας, έτσι ώστε να είναι επαναλαμβάνομαι στοχεύοντας σε έναν τουρισμό πολύ υψηλού επιπέδου».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, είπε: «Είναι σημαντικό για τον τόπο μας όταν άνθρωποι αυτοδημιούργητοι, που με πολύ μεράκι, κόπο, αλλά και τόλμη μπορούν να κάνουν την υπέρβαση. Η μονάδα που σήμερα εγκαινιάστηκε είναι μια εξαιρετική μονάδα, είναι πρότυπο, είναι ένα ξενοδοχείο πολυτελείας που δείχνει ποια θα πρέπει να είναι η κατεύθυνση του ελληνικού και γενικά του τουρισμού μας. Νομίζω ότι πρέπει να επενδύσουμε στην ποιότητα και στο προϊόν υψηλής αποδοχής. Αυτός νομίζω πρέπει να είναι ο στόχος μας και η οικογένεια Γαλερού το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι αυτό το ξενοδοχείο να φιλοξενήσει εκατομμύρια ανθρώπους και να συνεχίσουν να κάνουν με τόση συνέπεια αυτό που κάνουν οι ξενοδόχοι στο νησί μας, να υπηρετούν αυτό το μεγάλο brand name που λέγεται Κρήτη».

ΠΗΓΗ rethnea.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ