Εκ νέου αναβολή της δίκης για την υπεξαίρεση από υπάλληλο σεκιούριτι

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Νέα αναβολή έλαβε σήμερα η υπόθεση της υπεξαίρεσης- μαμούθ του υπαλλήλου εταιρείας σεκιούριτι, ο οποίος είχε αφαιρέσει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ που επρόκειτο να ξεκινήσει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις 5 Απριλίου του 2023.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθόταν ο 52χρονος σήμερα σεκιουριτάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος υπάλληλος, ούτε λίγο ούτε πολύ κατάφερε, σταδιακά και με μεθοδευμένες κινήσεις, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν, να αφαιρέσει τόσο από μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, τα οποία τροφοδοτούσε η εταιρεία όσο και από το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας, περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ.

Η υπεξαίρεση-μαμούθ έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, όταν πλέον ο 52χρονος υπάλληλος είχε φύγει με τα χρήματα εκτός Κρήτης.

Όπως είχε ισχυριστεί τότε ο ίδιος, η απελπισία στην οποία είχε περιέλθει, τον οδήγησε στο να προχωρήσει σε μία τέτοια πράξη και να πάρει όλα αυτά τα χρήματα από την εταιρεία, στην οποία εργαζόταν για δέκα χρόνια.

Ο 52χρονος είχε επίσης υποστηρίξει ότι κύκλωμα τοκογλύφων τον απειλούσε ότι θα έκαναν κακό τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια του και για να μην κινδυνεύσουν όλοι, έπρεπε να τους δώσει τα χρήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρωτόδικα είχε καταδικαστεί καταδικαστεί σε 9 χρόνια ποινή κάθειρξης.

Related Articles