Νικηφόρο πέρασμα του ΠΟΑ από την Δαμάστα με 2-4

Petite Perle 300×250

Νικηφόρο ήταν για τον ΠΟΑ το πέρασμα από την Δαμάστα με σκορ 2-4 χωρίς να πιάσει η ομάδα του Ατσαλένιου σπουδαία απόδοση.

Η Δαμάστα πραγματοποίησε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και δικαιολογημένα διαμαρτύρεται για την φάση του 42' όταν ο Ταμπάκης ανατράπηκε από τον αμυντικό των φιλοξενούμενων εντός περιοχής χωρίς να δοθεί πέναλτυ και αποβολή του ποδοσφαιριστή του ΠΟΑ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 15' ο Κερμενίδης εκτέλεσε κόρνερ ο Δαμιανάκης έπιασε την κεφαλιά η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο αμυντικός του ΠΟΑ με σουτ πέτυχε το 0-1.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 40' ο IKEOCHA με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2 για τον ΠΟΑ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 42' ο Ταμπάκης ανατράπηκε εντός περιοχής με το διαιτητή να ταλαντευεται και τελικά να δείχνει ότι δεν υπήρξε καμία παράβαση παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 45' ο Σφυρογιαννάκης ανατράπηκε εντός περιοχής και ο διαιτητής κοντά στη φάση υπέδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Γιακουμάκης κάνοντας το 0-3.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 72' ο Σφυρογιαννάκης από αριστερά σέντραρε με τον νεοεισελθών Κοντό από κοντά να σπρώχνει τη μπάλα στα δίκτυα για το 0-4.

Στο 78' ο Τζουβάρας έκοψε πολύ ωραία στο Βατσινά που με πλασέ μείωσε 1-4 για τη Δαμάστα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 87' κόρνερ που εκτέλεσε ο Στρατηγάκης,έπιασε ο Κόκκινος μια κεφαλιά και έγραψε το 2-4 που ήταν και το τελικό σκόρ .

Δαμάστα:Ροδουσάκης,Πεταλάκης,Κουτσοποδιώτης,Κοκορέλιας(46' Τζουβάρας) ,Σερλιδάκης,Κόκκινος(),Χαραλαμπάκης,Κλαπάκης(85' Ρουμπάκης) ,Αποστολάκης, Ταμπάκης(65' Βατσινάς),Κοσμάς(46' Στρατηγάκης)

ΠΟΑ:Ρουμπάκης(62' Βοργιάς),Δαμιανάκης(79' Νηστικάκης) ,Λουμπάκης(79' Νάτος),Ρουμπάκης,Παπασπύρος,Σφυροογιαννάκης, Γιακουμάκης(71'Κοντός),Κερμενίδης, Χαρίτος,Κασσωτάκης, Ικεότσα

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ