Ξανά υποψήφιος το 2023 στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας ο Μανόλης Φραγκάκης

Petite Perle 300×250

Εύλογα θα σκεφτόταν κανείς, «γιατί να θέλει κάποιος να γίνει δήμαρχος στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας;» Ένας δήμος, που πριν από 14 μήνες περίπου «χτυπήθηκε» από τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, ένας δήμος που ακόμη «μετρά πληγές» και προσπαθεί με πολλές δυσκολίες και εμπόδια να περάσει στην επόμενη ημέρα. Κι όμως, το ενδιαφέρον φαίνεται πως τελικά είναι μεγάλο και το παρασκήνιο έντονο.

Έπειτα και την πρόθεση του Βασίλη Κεγκέρογλου, να μετακινηθεί από την πολιτική σκηνή, στην τοπική αυτοδιοίκηση, διεκδικώντας τα «ηνία» της δημοτικής αρχής στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, και ο νυν δήμαρχος Μανόλης Φραγκάκης, έκανε γνωστή, μέσα από τον ΣΚΑΪ Κρήτης 92.1, την απόφασή του, να είναι ξανά υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

«Βέβαια και θα θέσω ξανά υποψηφιότητα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φραγκάκης. «Εγώ όταν παρέλαβα, η δημοτική μου ομάδα μου έθεσε το ερώτημα: "Δήμαρχε πρέπει να μας πεις εάν θα συνεχίσεις ή όχι;" Τους είπα ότι θα συνεχίσουμε μαζί. Αυτό ισχύει μέχρι και σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φραγκάκης. 

Το τηλεφώνημα Κεγκέρογλου στον Φραγκάκη και το ραντεβού που δεν έγινε ποτέ

Φυσικά, ο Μανόλης Φραγκάκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει την πρόθεση του βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας αλλά και την πρώτη του συνέντευξη μετά την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92.1, μέσα από την οποία μάλιστα έστειλε και μήνυμα ενότητας, τόσο προς την παρούσα δημοτική αρχή όσο και προς τους πρώην δημάρχους.

Ο κ. Φραγκάκης αποκάλυψε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κεγκέρογλου, ο δεύτερος του ζήτησε να τα πουν δια ζώσης, ωστόσο, όπως είπε ο κ. Φραγκάκης, δεν τα κατάφεραν καθώς εκείνος ήταν εκτός δήμου. «Μια μέρα με πήρε τηλέφωνο, μου ζήτησε να βρεθούμε κι εγώ δεν μπορούσα γιατί είχα ένα ραντεβού και ήμουν εκτός δήμου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φραγκάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ