«Μου ζήτησε να τη δω στις φυλακές Νεάπολης» λέει ο Αλέξης Κούγιας για την 38χρονη

Petite Perle 300×250

Συνέχεια στο σήριαλ της υπόθεσης με την επίθεση της 38χρονης σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, 36 ετών, σε δωμάτιο ξενοδοχείου του Ηρακλείου δίνει ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί το θύμα λέγοντας ότι η δράστιδα του ζήτησε συνάντηση.

Την πληροφορία αυτή είχε διαψεύσει νωρίτερα ο δικηγόρος της 38χρονης Απόστολος Λύτρας όμως ο Αλέξης Κούγιας επανέρχεται εμπλέκοντας ως μεσολαβητή για το τηλεφώνημα της 38χρονης στον ίδιο δημοσιογράφο από το protothema.gr. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας λέει ότι η 38χρονη του είπε ότι όσα δεν είπε στην ανάκριση θα τα πει στον ίδιο.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του 36χρονου αναφέρει:


«Σήμερα το πρωί επικοινώνησε μέσω γραπτού μηνύματος μαζί μου στο κινητό μου τηλέφωνο ο δημοσιογράφος κ. Φρίξος Δρακοντίδης και με ενημέρωσε ότι του ζήτησε το κινητό μου τηλέφωνο η 38χρονη δράστις του εγκλήματος με το οξύτατο δηλητήριο στο Ηράκλειο Κρήτης.
Στο ίδιο μήνυμα με ενημέρωσε ότι η δράστις, με την οποία έχει καθημερινή τηλεφωνική επαφή, θα μου τηλεφωνήσει αμέσως με τηλέφωνο από απόκρυψη.
Το συγκεκριμένο μήνυμα από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο το έχω κρατήσει στο κινητό μου και μπορώ να το θέσω στη διάθεση του οιουδήποτε.
Πράγματι μετά από λίγη ώρα μου τηλεφώνησαν από απόκρυψη, όπως προκύπτει από τις καταγεγραμμένες κλήσεις στο κινητό μου, και στο τηλέφωνο ήταν η γνωστή φωνή από τις διάφορες επικοινωνίες της με τηλεοπτικούς σταθμούς κα κατηγορουμένη, η οποία μου απηύθυνε τη φράση «είμαι η Μαρία από την Κρήτη» και, όταν την ρώτησα ποια Μαρία, μου είπε η αντίπαλός σου.
Τη ρώτησα τι θέλει από εμένα και μου είπε ότι θέλει να την επισκεφτώ στις φυλακές Νεαπόλεως, όπου κρατείται, και ότι θέλει να με ενημερώσει για το τι ακριβώς έχει συμβεί, γιατί στην απολογία της δεν έχει αποκαλύψει ακριβώς το τι πράγματι συνέβη.
Αμέσως μετά από ελαχίστη ώρα ενημέρωσα γι' αυτό το τηλεφώνημα προσωπικά τον συνάδελφό μου Απόστολο Λύτρα, εκφράζοντας την απορία μου γι' αυτό το τηλεφώνημα και ενημερώνοντάς τον για το τι ακριβώς μου είπε η κα κατηγορουμένη, η οποία ήταν πράγματι αυτή.
Πριν από λίγο οι συνεργάτες μου με ενημέρωσαν για τη δήλωση του κου Λύτρα περί δήθεν πλάκας από άγνωστη γυναίκα και ότι δήθεν η κα κατηγορουμένη τον διαβεβαίωσε ότι δεν ήρθε ποτέ μαζί μου σε επαφή.
Δεν γνωρίζω τι σχέση εμπιστοσύνης έχει ο κος Λύτρας με την εντολέα του, αλλά τον διαβεβαιώνω ότι τα γεγονότα έγιναν όπως ακριβώς τα περιγράφω και ότι είμαι βέβαιος ότι στο τηλέφωνο ήταν η κα κατηγορουμένη.
Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος κ. Φρίξος Δρακοντίδης, με τον οποίο ο κ. Λύτρας μπορεί να επικοινωνήσει.
Μου κάνει εντύπωση γιατί ο κ. Λύτρας στην ανακοίνωση, την οποίαν εξέδωσε, δεν αναφέρει πουθενά για το ότι τον ενημέρωσα για την επικοινωνία μαζί μου της κας κατηγορουμένης, όπως δεοντολογικά έπρεπε να πράξω, και δεν έχω καμία διάθεση να δημοσιοποιήσω αυτό που αυτός μου είπε, όταν του γνωστοποίησα τι ακριβώς είχε συμβεί.
Αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια.
Υ.Γ. Για το τηλεφώνημα της κας κατηγορουμένης προς εμέ ενημέρωσα αμέσως και τον αδελφό του θύματος κο Ν.Μ., ο οποίος επίσης μπορεί να το επιβεβαιώσει».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ