Η Ροδιά με πολύ ρέντα 3-0 τον χασογκόλη Ηρακλή Νιπιδιτού (φώτο)

Petite Perle 300×250

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Ροδιά κερδίζοντας στην Τύλισο με 3-0 τον Ηρακλή Νιπηδητού.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πλύ καλύτεροι αλλά και πολύ άστοχος στην τελική προσπάθεια ενώ βρήκε απέναντι του τον εκπληκτικό τερματοφύλακα Μιχαλάκη που έπιανε τα άπιαστα .

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ροδιά με την είσοδο των Λεμονάκη,Ζουρνατζίδη και Τοτού ανέβασε την απόδοση της και έφτασε στην άνετη νίκη με 3-0.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και γρασίδι

Στο 14' ωραία προσπάθεια του Μαλαδάκη η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

Στην αμέσως επόμενη φάση διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Ηρακλή Νιπηδιτού όταν ο τερματοφύλακας Μιχαλάκης απέκρουσε εξ επαφής σούτ του Μποφτσή κα ιστην επαναφορά ο Βιτσαράς σε κενό τέρμα σούταρε άστοχα άουτ .

Στο 17 μακρυνό σούτ του Βουμβουλάκη απέκρουσε ο Γιαννακάκης.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Στο 29 ' ο Μιχαλάκης με έγκαιρη έξοδο απέκρουσε σωτήρια το σούτ του Μαλαδάκη.

Ο Γιώργος Σταματάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 43΄ ξεγέλασε τον τον Γιαννακάκη και έγραψε το 1-0 .

Οι φιλοξενούμενοι ένα λεπτό αργότερα έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Μαλαδάκης σούταρε ημπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά το κοντινό σούτ του Μποφτσή απέκρουσε ο Μιχαλάκης και κράτησε το 1-0 για την Ροδιά .

Στο β' μέρος κα ιστο 52' ο Λεμονάκηςμόνος με τον τερματοφύλακα από πλάγια δεν μπόρεσε να πλασάρει και η μπάλα έφυγε άουτ .

Στο 64' ο Λέμονάκης με φανταστική κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας ο Ζουρνατζίδης πρόλαβε την έξοδο του
Γιαννακάκη όμως το πλασέ πέρασε ξυστά άουτ.

Στο 65' έγινε το 2-0 όταν ο Λεμονάκης με πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 75΄ο Δεληγιαννίδης βρήκε την μπάλα με το χέρι στην μικρή περιοχήο διαιτητής δεν το είδε ,συμβουλεύτηκε το βοηθό του και συνεχίστηκε το παιχνίδι κανονικά .

Στο 93 ' ο Ζειμπεκέλης σφράγισε την νίκη για την Ροδιά όταν με μακρινό πλασέ εκμεταλλεύτηκε λάθος έξοδο του τερματοφύλακα και έγραψε το τελικό 3-0 .

Ροδιά: Mιχαλάκης,Βαμβουκάκης(20' Οικονόμου λτρ.),Πετούσης,Δεληγιαννίδης,Λεβεντάκης,Σταματάκης Γ,Σταματάκης Μ, Κότσι(51΄Λεμονάκης),Σταθάκης(67' Ζειμπεκέλης) ,Μαραυγάκης(46' Ζουρνατζίδης),Μαστροβασίλης(46' Τότος)

Ηρακλής Νιπιδητού: Γιαννακάκης,Φουντεδάκης,Δασκαλάκης,Μπελιδάκης(60' Καλαμιώτης),Τάτσι,Μανδαλένης,Μαυροφοράκης,Μποφτσής, Χατζηπάνος(67' Μποϊνι), Βιτσαράς (69' Παπαδάκης λτρ.),Μαλαδάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ